KAKAV TRANSFER BLAMA! Anđela trčala za Zvezdanom kao pseto po imanju, a onda je doletela Maja Marinković!

Autor:

Zadruga

28.04.2023

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pokazala koliko nisko može da padne zbog Zvezdana Slavnića!

KAKAV TRANSFER BLAMA! Anđela trčala za Zvezdanom kao pseto po imanju, a onda je doletela Maja Marinković!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Zvezdan Slavnić izleteo iz Bele kuće, tokom emisije ,,Pitanja novinara", jer se posvađao sa Anom Ćurčić, njegova bivša prevarena ljubavnica Anđela Đuričić potrčala je za njim. 

Anđela je poput psa trčakrala zadihano za Zvezdanom i preklinjala ga da se smiri, a sve vreme pljuvajući Anu i govoreći najodvratnije reči o njoj. 

 

- Nemoj da joj daješ ono što si joj davao! Molim te stani! Misle na sebe, jednom misli na sebe, brate! Seti se tatinog pisma, šta ti je ta žena rekla sve, postaješ sve gori i gori, a ona sve bolja i bolja, a nije tako!  - vikala je Anđela. 

Međutim, nakon nekog vremena Zvezdan je odbrusio Anđeli da ga ostavi na miru, jer ne može da ga smiri, pa se ona povukla, a na njeno mesto došla je Maja Marinković

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković presrela Anđelu Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anci

28.04.2023 23:53

A niko od novinara ne primecuje kako Zorka turira Maju,da napadne Andjelu

Jero

29.04.2023 07:02

Andjela "trčala kao pseto", a u tom slučaju Maja je trčala kao keruša razvaljena. una odrška Andjeli. Tvoja armija fanova malena vodi te do pobede. Pokazala si svim štakorima šta znai čista i iskrena ljubav.namerno vodite hajku protiv nje, a Anu manipulatorku i svingerku uzdižete. Varala je muža sa kojim ima decu sa Zvezdanom. Rasturila Zvezdanu prvi brak sa ženom sa kojom ima ćarkicu. Kresala se snjim u njihovm stanu dok je njegoa venčana spruga hranila devojčicu u kuhinji. Talog......uličarski..