SCENE STRAVE I UŽASA! Car divljao po imanju kao psihopata, pa svirepo nasrnuo na Aleksandru! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car u nemoći da verbalno izađe na kraj sa Aleksandrom Nikolić, primenio je silu i nasilnim pokretima izbacio je iz rehaba.

SCENE STRAVE I UŽASA! Car divljao po imanju kao psihopata, pa svirepo nasrnuo na Aleksandru! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Iako deluje kao da se konačno skrasio pored Aleksandre Nikolić, ne prođe mnogo vremena, a da Filip Car ne napravi neki skandal na imanju u Šimanovicma, te je tako i sada, po ko zna koji put, zgrozio javnost svojim nasilničkim ponašanjem.

Naime, Car je nedavno proleteo kroz vrata i nasrnuo na Maju Marinković, a sada se obrušio i na svoju trenutnu devojku, koja je u toku večeri ušla u žučnu raspravu sa njim. Međutim, to ne bi bilo ništa čudno, jer par često ulazi u sukobe mišljenja, da kontroverzni učesnik "Zadruge" nije bukvalno izgurao Nikolićevu iz "rehaba" nasilnim pokretima i zalupio joj vrata ispred nosa.

Filip je, ipak, nezadovoljan ishodom, izašao u dvorište i uneo se Aleks u lice i sasuo joj salvu uvreda i sočnih psovki, dok je ona ćutke gledala u pod. 

"Bitka za kadar, psihopata", "Car ljubomoran na Zvezdana zbog Maje, pa peni od muke", "Velika ljubav, vratiće se ona brzo", "Ovih nema nigde, pa sad moraju nešto da rade jer prespavaju pola rijalitija", "Kako su prljavi samo, ovaj kao prava veprina", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod skandaloznog snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading