FILIP CAR PROLETEO KROZ VRATA! Zverski se zaleteo na Maju Marinković, jezive scene u rijalitiju! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.04.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos u "Zadruzi"!

FILIP CAR PROLETEO KROZ VRATA! Zverski se zaleteo na Maju Marinković, jezive scene u rijalitiju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije  "Pretres nedelje", Filip Car ušao je u žestoki sukob sa Majom Marinković zbog njenog oca Takija i poklona koji su stigli za njih dvoje od zajedničkih fanova. Car nije mogao da se smiri, jer mu Maja ni za vreme reklama nije dala mira.

Naime, Marinkovićeva je u svom stilu provocirala bivšeg dečka, da se on u jednom momentu zaleteo na nju i iz sve snage je gađao uz salvu psovki.

- Ja sam obećao da ću celu njenu familiju j*bati! Ku*etina jedna, ne prestaje da provocira, ona samo jaše i vređa, ali ako ja krenem, bežaće ona! Malu li ti j*bem onu napuštenu! Još onaj klošar njen od oca, je*ao sam mu mamu u usta sto puta, kaže joj: "Bog i batina, pojačaj", umesto da kaže dve-tri rečenice svom detetu da ne dira nikog... Samo čekam priliku - vikao je Car bez zaustavljanja, a zatim se zverski zaleteo na Maju, a obezbeđenje je odmah uletelo kako bi zaustavilo makljažu između bivših partnera.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading