ZVEZDAN SLAVNIĆ BACA VRADŽBINE PO ZADRUZI! Osvanuo šok snimak iz rijalitija koji ledi krv u žilama, gleda direktno u kameru i BAJA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

19.04.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši robijaš ostavio javnost bez teksta radnjama pred milionskim auditorijumom!

ZVEZDAN SLAVNIĆ BACA VRADŽBINE PO ZADRUZI! Osvanuo šok snimak iz rijalitija koji ledi krv u žilama, gleda direktno u kameru i BAJA! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan Slavnić glavna je tema javnosti otkad se uselio u septembru na poznato imanje u Šimanovcima, i od tog momenta nema ko nije čuo za njegova dela pre i tokom "Zadruge". Bivši robijaš često se nađe i kao predmet podsmeha na društvenim mrežama zbog svojih bizarnih postupaka u rijalitiju, a upravo je jedna takva scena privukla pažnju javnosti.

Naime, Slavnić se našao u krevetu sa svojom ljubavnicom, 23 godine mlađom Crnogorkom Anđelom Đuričić, koje se porodica odrekla zbog veze sa kontroverznim zadrugarom. I dok je par uživao u mrklom mraku, da su im samo oči sijale, Zvezdan je ispružio ruku ka kameri i počeo da baje.

 

 

Bivši robijaš je gledao direktno u kameru i počeo da mlati rukom u stilu vračanja, kao da baca magije, a onda i počeo da "ispaljuje" mrežu po uzoru na poznatog strip junaka, Spajdermena.

Ove scene potpuno su zabezeknula fanove "Zadruge", a mnogi su mišljenja da je Slavnić zvanično "flipnuo", a neki su komentarisali i da se i bivši robijaš dohvatio famozne crne magije koja je već iz sezone u sezonu jedna od glavnih tema najgledanijeg rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

19.04.2023 20:14

Regresirao u pubertet