ANĐELINI VAPAJI ODZVANJAJU ZADRUGOM: Zovite me k*rvom, ubijte me kada izađem, samo mi se JAVITE!

Autor: P. R.

Zadruga

18.04.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se razbila na komade zbog odluke porodice da je se odrekne!

ANĐELINI VAPAJI ODZVANJAJU ZADRUGOM: Zovite me k*rvom, ubijte me kada izađem, samo mi se JAVITE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Crnogorka Anđela Đuričić trenutno prolazi kroz najgori period u životu. Naime, kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruga" već nekoliko meseci unazad nalazi se na stubu srama zbog veze sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem, a sada je se, po svemu sudeći, odrekla i porodica iz Đenovića i to na najsvetiji hrišćanski praznik - Vaskrs.

Kako je na adresu imanja u Šimanovcima juče stiglo pregršt čestitiki za zadrugare od najbližih članova porodica i prijatelja i svako je imao priliku da čuje toplu reč od kuće, izuzetak je bila mlada frizerka iz Herceg Novog koja od svojih roditelja nije dobila ni jednu jedinu reč.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić jeca i plače Zadruga 6

Đuričićeva je nakon tog saznanja doživela emotivni slom pred kamerama i jecala kroz urlike na sav glas, a zatim se i direktno obratila roditeljima i bratu, koji ne žele ni da čuju za nju nakon što ih je osramotila pred milionskim auditorijumom.

- Nikada nisam mogla da očekujem da će se meni ovako nešto desiti. To jeste za osudu, ja poznajem svoje roditelje i znam kako gledaju na ovakve stvari. Meni samo prolazi kroz glavu: "Zašto nijedna reč od vas, zašto"... Mogla sam da se zakunem, da ubijem čoveka, oni bi preuzeli krivicu, a da sam se ja zaljubila i da oni ne mogu da mi pošalju čestitku... Zovite me k*rvom, osudite me, ubite me kada izađem, radite mi šta hoćete, samo mi se javite! Povređeni su, nema opravdanja, ali mislim da pored svih loših stvari koje sam uradila, i dalje sam njihovo dete i ne mogu to da prihvatim - jecala je Anđela pred kamerama obraćajući se porodici.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđela Đuričić roditelji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

18.04.2023 10:53

zamoli roditelje da te odvedu kod specialiste,da pokusaju,jer sta ti radis to nije zdravo