VELEIZDAJA! Ana saznala odakle CURE informacije o Aci Buliću i njoj, zbog ovoga je Zvezdan PODIVLJAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva se našla u neprijatnoj situaciji, pa odmah otišla da se suoči sa cimerkom koja je sve prenenela Slavniću!

VELEIZDAJA! Ana saznala odakle CURE informacije o Aci Buliću i njoj, zbog ovoga je Zvezdan PODIVLJAO! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Ana Ćurčić je tokom jučerašnjeg dana odlučila da se obrati Aci Buliću, kako bi preneo njenoj deci da joj pošalju stvari. Ovo je Zvezdanu Slavniću prenela Jovana Tomić Matora, koja je bila pored Ane tada, što joj je Ćurčićeva žestoko zamerila.

- Da ne shvatiš pogrešno, mislila sam da si mnogo pametnija. Nevezano od celog rijalitija, zapamti, da kada odeš i Zvezdanu preneseš da ja od Ace poručujem nešto... To što si mu prenela nisi nikada smela da mu preneseš. Ti mu nisi loše rekla, ali je njemu loše napravilo. Pomenula si Acu, Pjera i moju decu i Acu zajedno - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana kritikuje Matoru

- Ja sam rekla samo da ne bude neprijatna situacija - pravdala se Matora.

- Ja ovde u ovoj kući pričam istinu, to ćeš da se uveriš, uverila se ne uverila. Kako da ti sada pojasnim?! Ne možeš da razumeš zato što ne znate naš život, ali to što sam ja preko Pjera poručila Aci... Ja tebe razumem da si zbog sebe, on je od svega toga čuo za mene. Kada čuješ nešto Aca i ja, nemoj mu prenositi, ne moraš iz poštovanja prema meni, nego prema Aci. I da se povede pitanje da mu nisi rekla, ja ću da opravdam da sam ovo od tebe zatražila, odbraniću to - nastavila je Ćurčićeva.

- Ja sam samo da ne bude da smo išle, šurovale, rekla sam mu da se ništa nismo dogovarali. Bilo mi je neprijatno, da ne ispadne nešto zbog njega - poručila je Tomićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana kritikuje Matoru

 

- Ja uopšte nisam razmišljala o merenju i rijalitiju. Ja tebi sada kažem, samo da imaš u vidu. Meni je on nebitan i boli me du*e šta će da mu se prenosi, ali mi je Aca mnogo bitan! Ne želim uopšte nešto da se provlači, jer ne želim njemu da pravim problem - rekla je Ana.

Inače, Matora je u "Zadruzi" pričala o svom poznanstvu sa Acom, te istakla i da joj je njegov pokojni otac ostavio kafić koji trenutno drži. Razgovor Ane i Matore na istu temu se nastavio i u hotelu.

- Ti si njemu prenela da sam ja rekla Pjeru da kontaktira Acu, da on kontaktira moju decu. Ja ne pričam ništa lično tebi - rekla je Ana.

- Ja sam to uradila kao da zna da sam bila tamo. Zamisli da je neko rekao: "Zvezdane, njih dve su bile tamo i pričale" - rekla je Tomićeva.

- Pošto sam ja ukapirala da se ti družiš sa ljudima koji su jako pametni, namazani i uticajni. Kada izuzmeš rijaliti, shvataš da moja i Zvezdanova priča nije rijalti. Ja vidim da ti pamtiš svaku rečenicu, onda je logično da u ovoj teškoj situaciji upališ mozak i shvatiš da nije rijaliti i da to ima mnogo veliku težinu, a da se taj čovek već dva tri meseca ovde, ni kriv ni dužan, provlači. Meni je jako bitno da ta priča stane. Počela je da ga provlači Miljana Popović, nebitni ljudi - nastavila je Ćurčićeva.

- Ja sam htela da kažem da si ti mene zamolila da ništa loše, ni u jednom kontekstu nije rekao - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vlada

19.04.2023 17:30

Grozna Matora se pravi luda.

Dingo

19.04.2023 17:51

Ova matora je takav smrad! Jusa joj dao kafic,a ona ide na Anu,koju podržava aca bulic,jusin sin!ko je ovde lud!matora je mirođije u svim corbama....ne ceni ni jednog prijatelja....smrad!

Bumbar

19.04.2023 18:29

Nije ni Ana mutava više ga spominje od dece!

djole

19.04.2023 21:09

@Bumbar - U pravu si