ANA POSEDUJE INFORMACIJU KOJA ĆE UNIŠTITI ZVEZDANOVU LJUBAVNICU: Rat počinje tek kad Aleks bude saznala OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari u Beloj kući su se zakomplikovale!

ANA POSEDUJE INFORMACIJU KOJA ĆE UNIŠTITI ZVEZDANOVU LJUBAVNICU: Rat počinje tek kad Aleks bude saznala OVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Dve glavne afere poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi" su afera "Čokoladica" i afera "Sanduk". U obe je upletena Aleksandra Nikolić, a danas je voditelj Osman Karić je pokušao da sazna šta se to desilo sa njenim kovčegom u kojem je držala stvari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić, "Amnezija"

Podsetimo, pre pet meseci je neko bacio Aleksandrin kovčeg, u ovih dana su pojedini zadrugari pustili buvu da postoji snimak da je to uradio Miljan Vračević

Ana Spasojević je potvrdila da je ona čula to, a kad su je upitali da li joj je Anđela Đuričić ovo rekla, ona nije htela ni da potvrdi, ni da negira. Zbog ovoga je Anđela pravila haos, a njihovo prijateljstvo je na klimavim nogama. Inače, mnogi smatraju da je Ana zaljubljena u Zvezdana Slavnića i da ovako pokušava da spletkari Anđeli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević, Ana Spasojević

- Što se tiče kovčega, meni je došla osoba i rekla da je nešto videla. Ja neću da odrukam tu osobu. Nemam potrebu sada to da radim. Anđela mi je rekla u fazonu da se njoj spletkari, da sam ja navodno zaljubljena u Zvezdana - rekla je Ana.

- Ja sam se zakleo da kovčeg nisam bacio - rekao je Miljan.

- Problem je u tome što ja ne želim da kažem koja osoba je meni to rekla. Nisam taj tip da ću nekoga da odrukam - govorila je Ana.

- Nije mi jasno zašto se Anđela pronašla u tome - kazao je Osman Karić.

- Ona se Zvezdanu pravdala ne meni - rekla je Spasojevićeva.

- Ona je istakla da se tebi Zvezdan sviđa - kazao je Osman.

- Meni se Zvezdan apsolutno ne sviđa, između njega i mene apsolutno ništa ne postoji - pravdala se ona.

Inače, pre pet meseci Aleksandra je bila na udaru zadrugara, dok je još bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem. Tada je optužila Miljana da je zaljubljen u nju i da je muva, zbog čega je on pobesneo, a mnogi su smatrali da je on bacio njen sanduk. Sumnja je pala i na diskvalifikovanog Uroša Ćertića, ali je on jednom prilikom u razgovoru sa Miljanom Kulić i Nenadom Macanovićem Bebicom priznao da to nije uradio, ali da je srećan zbog toga što se to desilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić

- Bacili sanduk Aleksandri - rekao je Bebica.

- Svaka čast, ko god da je. To je baš operacija. Kad odu svi na rođendan, jedan gleda. Svaka čast ko god da je uradio, nije lako, ogroman je sanduk. Ko ih j*be, kad se mangupiraju njih dve, naročito ova mala seljančura Milica - dodao je Uroš. 

- A šta je Aleksandra nekome uradila loše? - pitala je Kulićeva.

- Igra rijaliti, muva se bar sa dva frajera, dala je čokoladicu Bilala, a voli Dejana. Slagala da je Miljan gleda, da se čula sa njim napolju, pričali sat ili dva, a on oženjen. A da ne pričamo druge stvari - nastavio je Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading