"TRAŽIM VEŠTAKE IZ LAZE LAZAREVIĆA" Marija oduzela Miljani malog Željka, Ivan je podržao, BUKTI RAT OKO STARATELJSTVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razdor u porodici Kulić!

"TRAŽIM VEŠTAKE IZ LAZE LAZAREVIĆA" Marija oduzela Miljani malog Željka, Ivan je podržao, BUKTI RAT OKO STARATELJSTVA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat majke i ćerke danima potresa "Zadrugu". Marija Kulić je odlučila da Miljani oduzme poslovnu sposobnost, kao i starateljstvo nad malim Željkom Kulićem. O ovome se pričalo i sinoć u emisiji "Pretres nedelje".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

Podsetimo, ranije su Kulićke otkrile da Marija ima starateljstvo nad Željkom dok je Miljana u rijalitiju, a ona je sinoć otkrila i da je Marija ovo produžila bez njenog znanja.

- Hoću dete da uzmem kod mene da bude - rekla je Miljana.

- Otom-potom - rekla je Marija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Otom-potom ću te preduhitriti, a Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na belo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarka, praviš se, uvek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se gde će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me veštači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći. Ko je ona da se ona pita bre. Prevarila me je produžila je starateljstvo bez mog znanja. Šta će biti sa mojim novcem koji sam zaradila? Nemoj posle Miljana prokockala sa Zolom. Neće mama i tata više mojim životom da upravljaju - rekla je Miljana.

Ivan Marinković je ustao i kao otac malog Željka podržao Mariju.

- Apsolutno podržavam Mariju i nadam se da će da istraje do kraja i dokaže Miljani da greši, ne mislim na Zolu. Ovo izgleda kao početak sezone kad smo Marija i ja ušli u uskob. Njima je i dalje fokus na Bebici i Mariji, a Marija im ne daje na značaju četiri dana već. Ona vam nije prepreka i ništa ne može preko noći - rekao je Ivan Miljani i Zoli.

- Je l' bi tebi bilo kul da bivši tvoje devojke bude u kući njenih roditelja - rekao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Završite vašu priču ova tri meseca dok ste tu. Ne mora ni svadba, uhvati je za ruku, započnite život, vidite kako to funkcioniše. Miljana ponovo lupeta gluposti. Socijalna služba ide kod oba staratelja, pogleda uslove ko gde živi i saglasni budu da dete bude kod jednog staratelja i da normalno dolazi kod drugog. Ti trenutno uopšte nemaš prava i ne mislim na tvoj mentalni sklop nego ti nemaš uslove da ga uzmeš odmah posle rijaltija. Ne vidim problem što je Bebica tamo. Prihvati to ako ti je bitna - dodao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading