MIKI ĐURIČIĆ DIVLJAO PO KAFANI: Hteo da namesti bivšem zadrugaru batine?

Autor:

Zadruga

10.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić pravio haos u kafani!

MIKI ĐURIČIĆ DIVLJAO PO KAFANI: Hteo da namesti bivšem zadrugaru batine?

Foto: Printscreen tv pink

Pevač Boža Džons napadnut je od strane bivšeg zadrugara Mikija Đuričića, saznaje Republika. Naime, sve se desilo tokom jučerašnjeg dana kada je trebalo da dođe do suočavanja Mikija i Bože. 

Izvor za Republiku otkriva da je pčelar iz Kupinova pristigao u Irig, a budući da je Boža udaljen samo nekoliko kilometara, bio je pozvan na suočavanje. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons

 

No, kako je srećom uspeo da izbegne batine, kako navodi Božin drug za naš portal, Đuričić je penio i pravio haos po kafani u kojoj se nalazio. 

- Boža je dobio poziv da dođe u kafanu u Irigu u kojoj je bio Miki Đuričić. Ja sam mu rekao da mu je to nameštaljka, da Miki želi da se obračuna sa njim zbog svega šta je bilo u Zadruzi. I tako je i bilo. Ja koliko sam čuo, Miki je tamo u kafani pričao svašta za Božu, nazivao ga pogrdnim imenima, urlao po kafani, što kažu ljudi, pravio pravi haos - započinje Božin drug za Republiku i nastavlja:

Foto: Republika TV

Boža Džons intervju

 

- Boža na kraju nije otišao, zato što je shvatio da bi bio problem, a i nije hteo da nastavlja problem iz Zadruge. Boža i Miki su imali problem u Zadruzi, pa nije hteo da ga samo tera dublje i dublje.

Tim povodom Boža Džons se oglasio za Republiku i potvrdio sve šta se desilo.

- Da, da, jeste, istina je to. Ali ne bih voleo da komentarišem, bitno je da mi se ništa nije desilo, ja sam izbegao, to što on o meni ima ružno mišljenje, to je njegov obraz, ja nemam loše mišljenje o njemu - rekao je kratko Boža za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading