GOLOTINJA, FANTOMKE I PIŠTOLJI: Isplivala šokantna fotografija Ane Ćurčić, ovako je izgledao njen brak sa Zvezdanom?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.04.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić uklonila je sa Instagrama sve zajedničke slike Zvezdana i nje, a na ovo je zaboravila!

GOLOTINJA, FANTOMKE I PIŠTOLJI: Isplivala šokantna fotografija Ane Ćurčić, ovako je izgledao njen brak sa Zvezdanom?! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Ana Ćurčić ušla je u Zadrugu 6 kao prevarena žena, a svakodnevno o njoj i njenom životu javnost saznaje nove informacije.

Naime, Zvezdan Slavnić izneo je mnoge optužbe na njen račun - od toga da je i ona bila preljubnica, to činjenice da je kockala sa njim, iako ona govori da je to ne čini kockarkom. Ana poprilično vodi računa o svojim društvenim mrežama, a jedna njena objava izazvala je posebnu pažnju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Ona je objavila fotografiju jednog ljubavnog para, sa fantomkama i pištoljem u ruci, pa napisala kako bolje puca. Da li je to bila šala ili pohvala kako i ona bolje barata oružjem - možemo samo da naslutimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading