DRAMATIČNI SNIMAK IZ APARTMANA KULIĆKI: Marija poručila Miljani da je se porodica odrekla, njena reakcija sve šokirala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić poručila je MIljani Kulić da je se porodica odrekla!

DRAMATIČNI SNIMAK IZ APARTMANA KULIĆKI: Marija poručila Miljani da je se porodica odrekla, njena reakcija sve šokirala! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Marija Kulić vratila se besna u Zadrugu, jer ju je ćerka Miljana Kulić totalno razočarala. Podsetimo, Mariju je iznerviralo to što se Miljana ponižavala pred Lazarom Čolićem Zolom, pa je pristajala na to da zbog njega skače u jezero. 

Sada se na Instagramu pojavio snimak iz apartmana Kulićki, na kom se njih dve prepiru. Tom prilikom Marija je saopštila Miljani da je se porodica odrekla, te da će je i Zola ostaviti po završetku rijalitija. 

 

Međutim, Miljanu to uopšte nije dotaklo. 

- Pogledaj oči kakve su ti, po očima ti se vidi - započela je Marija. 

- Da mi nije dobro, da - rekla je Miljana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Miljana Kulić snimak iz apartmana

 

- Da, idi, tamo si ostala u jezeru! U jezeru si! Za mene ne postojiš! Gde si skočila, tamo si ostala! Ni za koga ne postojiš! Postojiš za njega dok se ovo ne završi i posle šut u d*pe, za bolje i nisi! - odbrusila je Marija. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading