ŽELI DA OSTANE TRUDNA PO SVAKU CENU! Anđela Đuričić ne prestaje da ŠOKIRA gledaoce, RASKRINKANO njeno skandalozno ponašanje!

Autor:

Zadruga

06.04.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo kontrira publici!

ŽELI DA OSTANE TRUDNA PO SVAKU CENU! Anđela Đuričić ne prestaje da ŠOKIRA gledaoce, RASKRINKANO njeno skandalozno ponašanje!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević je danas ušla u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitala pitanja koja im je postavljala publika, a jedno od njih dobila je i Anđela Đuričić, koja je ponovo kontrirala gledaocima, koji verno prate svaki njen korak.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

Da li je razlog što svakog meseca divljaš kad dobiješ (menstruaciju) zato što shvatiš da nisi trudna? - pročitala je Dušica.

Jao Bože, naravno da ne, to nema veze s mozgom! Ja stvarno ne znam, to je bilo pre par meseci. Mi ovde nemamo ni kalendar da bismo se prisetili tih stvari - odgovorila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Da li bi volela da ostaneš trudna? - upitala ju jue voditeljka.

Pričali smo o tome dosta puta, pre kad smo pričali rekla sam da bih, više ne pričamo o tome.. Ali ako ostanemo napolju u vezi, naravno da bih želela - nadovezala se Đuričićeva.,

Niti se radi nešto na tome, niti ja znam te datume. To ne radimo i posle svega ovoga stvarno bih morao polako da stanem na loptu da vidim šta i kako - ubacio se Zvezdan.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Podsetimo, danas je za Republiku izvor blizak Zvezdanu otkrio da on zbog svojih terapija ne može da napravi dete.

Zvezdan je pokušavao sa Anom da ima dete, trudili su se, ali nije im nikada uspelo, zbog čega je ja mislim i dolazilo do mnogih problema i svađa. Oboje su hteli, ali nije im se dalo. Oni su i otkrili i zbog čega je to tako. Zna se da je Zvezdan bio na operacijama silnim, za srce, a ti lekovi su mu uticali na potenciju, pa zbog toga ni ne može da ima decu - rekao je izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

06.04.2023 19:13

Kakvo li ce to dete biti,auuuu