CRNA ANĐELA, IMAŠ LI SRAMA?! Ljubavnica skinula Zvezdanu gaće, pa ZAVUKLA JEZIK u njegovu ZADNJICU! Šok scene u rijalitiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.03.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ne prestaje da negativno iznenađuje javnost svojim ponašanjem u rijalitiju.

CRNA ANĐELA, IMAŠ LI SRAMA?! Ljubavnica skinula Zvezdanu gaće, pa ZAVUKLA JEZIK u njegovu ZADNJICU! Šok scene u rijalitiju! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Aneđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić postala je glavan tema šeste sezone "Zadruge", kada je stupila u odnos sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem, bivšim robijašem, i od tog trenutka ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima.

Naime, kako je u prethodnoj sezoni važila za smernu i kulturnu devojku, te tako osvojivši visoko treće mesto u rijalitiju, fanovi "Zadruge" ostali su zabezeknuti njenim trenutnim ponašanjem i na šta je sve spremna kako bi se dodvorila Slavniću.

I kako ju je kamera u više navrata uhvatila kako ljubi i liže noge i stopala bivšeg robijaša, nisu joj strane ni vrele akcije koje gotovo svakodnevno ima u rijalitiju, pa joj je tako nedavno posle jedne sevnulo i međunožje, što je potpuno zgrozilo javnost

Međutim, Đuričićeva je otišla jedan korak dalje, te sada javno uhvatila Zvezdana za polni organ vidno ushićena  i glasno se smejala, a zatim mu i skinula gaće i krenula da poljubi i lizne njegovu zadnjicu.

Ono što je dodatno zgranulo gledaoce najgledanijeg rijalitija jeste činjenica da njih dvoje nisu bili sami u prostoriji, već je na samo metar od njih ležao Lepi Mića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Ana

20.03.2023 11:08

Da li je ovo normalno ponašanje do jučer "devojke za primer" ? Da li je ovo normalno ponašanje čoveka od 60 goddina ( Miće ) koji leži na metar udaljenosti i gleda? Ko više uživa u ovakvim scenama, Mića ili Anđela, pitaju mnogi gledaoci i tvrde da Mića ne podnosi Anđelu i svojom podrškom samo joj se sveti za svađe i uvrede od prošle godine. Nisam gledala prošle godine pa neznam ali da Mića ima "uvrnut" karakter, da petlja i da uživa u svađama i tuđim seksualnim odnosima, to je očito. Kako bi Anđela reagovala da puste poneki klip njihovog sex. odnosa i da vide i osrali zadrugari? Da li bi se tad setila da ima roditelje, brata, sestru, prijatelje koji to gledaju skoro 3 meseca?. Da li će prijateljica popadija podržati i pohvaliti Anđelino ponašanje i "sjaj u oku".?

Odgovori 10 5
Dejan

21.03.2023 22:03

@Ana - Ma koja crna devojka za primer , sta je vama . Ova retardirana i prosle godine je bila odvratna i perverzna i jako perfidna sa Matejom , samo sto onda nije bila ona glavna prica i osim te pogane jezicine i par situacija o kojima nije hteo da je oda Mateja , da ustvari je sva lazna i fejk se prestavlja a drolja sa ulice je u mozgu to je nesto drugo . Ova gjukela misli zbog scena i slicno da ce milione uzet ova shatro "Vaspitana" . Ja nisam mogao verovati da ce posle Dudle prosle godine iko biti gori , ali ova stvarno nema granice . Lize dupe, stopala ,jaja , gutacica i to u nekoliko navrata i na sve to , dodje za crnim stolom i poce da prosipa neki lazni moral i to josh sva nadrkana , sa tom poznatom recenicom "Nikad necu ici podnutom glavom" ! Joooj :))) Ma psihijatrija a ne Zadruga

joca

20.03.2023 11:38

a on se nije okupo pet meseci

Odgovori 16 4
Ja

20.03.2023 11:41

Bljak!!!!!! Kao u Javnoj kući.

Odgovori 10 8