ANĐELA RAŠIRILA NOGE PRED KAMERAMA! Ljubavnica se srozala kao nikad do sada, GOLO MEĐUNOŽJE izbacila na izvolte! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorka, koja je nekada strogo vodila računa o svemu i pazila da je kamere ne usnime u nezgodnim položajima, sada spava raširenih nogu.

ANĐELA RAŠIRILA NOGE PRED KAMERAMA! Ljubavnica se srozala kao nikad do sada, GOLO MEĐUNOŽJE izbacila na izvolte! ŠOK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, aktuelna zadrugarka šeste sezone "Zadruge", dospela je u žižu javnosti zbog svojih moralnih kodeksa i načela kojih se u protekloj sezoni pridržavala, da bi u ovoj poklekla i upustila se u intimnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i njeno i više nego opušteno ponašenje pred milionskim auditorijumom.

Crnogorka, koja je nekada strogo vodila računa o svemu i pazila da je kamere ne usnime u nezgodnim položajima, sada spava raširenih nogu, a intimni delovi su i više nego primetni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Anđeli nije ovo prvi put da je kamere snimaju u ovakvom izdanju, a često ima i intimne odnose ispred kamera sa partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Anđela je "otela" muža Ani Ćurčić, a Slavnić i Đuričićeva otpočeli su romansu u aktuelnoj sezoni rijalitija. Ana je nedavno ušla u "Zadrugu" i suočila se sa bivšim mužem, a dešavanja u rijalitiju ne prestaju da šokiraju domaću javnost.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Joca

18.03.2023 19:06

To joj javili telefonom da se tako dolazi do prvog mrsta

Melanija

18.03.2023 20:43

@Joca - A kada se Ana trtila u tangama jašući jorgan to je bilo ekstra...

Ana

18.03.2023 22:30

@Melanija - Ako imalo voliš i podržavaš Anđelu onda bi bilo požrljno da se suzdržiš od komentara a ne da pišeš ovakve gluposti. Šta se dešava sa Anđelom, ona kao da ne vlada sobom i svojim postupcima. Kao da je u bunilu. Izgubila je svest o kamerama, o lepom ponašanju a baročito o tome da u hotelu boravi Mića a u hotelu toalet koriste Maja, Car, Aleks, Ana, Zorica i svako od njih mogao je da je vidi u ovoj pori. Neugodno i za njenu porodicu. Šta Zvezdan radi u krevetu, Mića je gazda. Kakva bahatost i bezobrazluk , me poštuje ni jedno pravilo.

Iva

18.03.2023 23:25

S kim si , takav si !