ŽENE IZ ZADRUGE KAO MUŠKARCI: Pogledajte hit fotografije zavodnica iz rijalitija, vi birate koja je NAJBOLJI FRAJER! (FOTO +ANKETA)

Autor: A.I

Zadruga

04.04.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mislite koga bi oni zaveli u rijalitiju?

ŽENE IZ ZADRUGE KAO MUŠKARCI: Pogledajte hit fotografije zavodnica iz rijalitija, vi birate koja je NAJBOLJI FRAJER! (FOTO +ANKETA)

Foto: Republika.rs

Među učesnicama šeste sezone rijalitija "Zadruga" na imanju u Šimanovcima nalaze se prave zavodnice. One tokom boravka u Beloj kući svakodnevno jači pol dovode do ludila. Zbog njih su zadrugari neretko pravili haos na imanju.

Stoga, portal Republika vam sada donosi hit fotografije koje će vam pokazati kako bi izgledalo da je situacija malo drugačija.

Naime, uz pomoć savremene tehnologije, uspeli smo da "promenimo pol" nežnijeg pola koje verno pratite u rijalitiju. U nastavku vam donosimo fotografije na kojima ćete videti kako bi žene iz rijalitija izgledale kao muškarci.

Kako mi nismo mogli da odlučimo ko bolje izgleda u ovoj transformaciji, to prepuštamo vama. U nastavku glasajte za svog favorita!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading