DOK SE DEJAN KLANJA ALAHU, SVI SE PITAJU GDE JE DAVID? Otkrivamo gde je pobegao stariji Dragojević, oko njega sve sami muškarci! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević napustio Srbiju, nakon otkrića da mu je brat Dejan Dragojević promenio veru!

DOK SE DEJAN KLANJA ALAHU, SVI SE PITAJU GDE JE DAVID? Otkrivamo gde je pobegao stariji Dragojević, oko njega sve sami muškarci! (FOTO)

Foto: Instagram.com

David Dragojević i Dejan Dragojević

Nakon što je Dejan Dragojević priznao da je promenio veru, on se oglasio tim povodom i otkrio šta se dešavalo prethodne četiri godine. 

Dejan je otputovao u Meku, te je svakodnevno kačio fotografije i video klipove iz Saudijske Arabije, kako bi dočarao lepote odmora ali i vere u kojoj nesumnjivo uživa.

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Dejan Dragojević promenio veru

 

- Nalazim se u Saudijskoj Arabiji, u Meki, gde Alah poziva robove svoje, naravno samo one koje hoće. Ovde sam par dana i osećaj je neverovatan. Ovo je Alahova kuća, mene je pozvao. Ovde sam sa braćom i sestrama iz Novog Pazara, iz Bosne i Hercegovine... Ovde smo klanjali. Svaki musliman treba da dođe ovde, ali nije lako - počeo je Dejan i dodao:

- I plače ti se i smeje ti se. Ovde ne sme da se nosi ništa što je krojeno i šiveno, ispod nemaš ništa, tako jedino smeš da uđeš ovde, to su kao dva peškira spojena. Ovde namaz vredi jako mnogo i to je najbolje što možete da uradite. Nisam imao potrebu da pričam o Islamu. Ljudi me ne bi razumeli, ovo se u trenutku desilo, da razmišljam da dođem ovde.

Foto: printscreen/youtube.com/dejan dragojevic

Dejan Dragojević promenio veru

 

Sada je otkriveno gde se nalazi David Dragojević, njegov brat, koji se za sada nije oglašavao na ovu temu. Naime, David je odlučio da spakuje kofere i napusti Srbiju, dok se ova porodična drama ne smiri. 

On je otputovao u Crnu Goru, odakle se javio na Instagram profilu, gde se našao u društvu nekoliko muškaraca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading