ZVEZDAN PONOVO KRŠI NAJSTROŽA PRAVILA U ZADRUZI: Robijaš prišao Ani, njen urlik zatresao Šimanovce! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zvezdan Slavnić skinuo je bubicu pre razgovara sa Anom Ćurćić i tako prekršio jedno od glavnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima.

ZVEZDAN PONOVO KRŠI NAJSTROŽA PRAVILA U ZADRUZI: Robijaš prišao Ani, njen urlik zatresao Šimanovce! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić nastavlja da po rijalitiju uhodi svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, u želji da se na sve načine obračuna sa njom, a poslednja u nizu scena dogodila se noćas. 

Kako je Ana otišla sa žurke u spavaću sobu i spremila se za krevet, Slavnić je brzinom munje doleteo do njenog kreveta i počeo da insistira na razgovoru. 

Ćurčićeva je sve vreme odbijala da govori, ali je Zvezdan uradio nešto što nikako nije smeo. Naime, uoči same svađe, on je samoinicijativno skinuo bubicu, kako se ne bi čulo šta joj govori, a onda je nastavio sa verbalnim napadima. 

- Samo se skloni od mene. Skloni se! Ne postojim za tebe ovde, shvati! Neću da pričam, pusti me na miru, skloni se - urlika je Ana iz petnih žila, ali je on i dalje insistirao. 

Budući da nije nosio bubicu, jako je teško razaznati šta je tačno Slavnić govorio, a osim toga, ovim potezom je prekršio jedno od najosnovnijih pravila života na imanju u Šimanovcima.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Oka

29.03.2023 17:38

I neće biti kažnjen. I neće stati. I neće ništa poštovati osim sebe samog. Jednostavno užasno loš čovek. Najveći negativac i Mitrovicevim rijalitija. Ono što je vrlo jasno. Onda kad želi da bude dobar,bude uz one lažne mu drugare, kad želi da izjavi svoju mržnju i svu negativnost proganja Anu,i ne može baš ništa bez nje kad hoće da isprazni svoj prljavi nago,uz do mučnine ogavne perverzije biva uz Andjelu koja mu na neki način postaje kontejner. Odavno pražnjenje u svim sverama