ZVEZDAN OD PRODUKCIJE UZEO AVANS PRE ULASKA U ZADRUGU: Robijaš spiskao sve pare od rijalitija, njegovom bahaćenju nema kraja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.03.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Zvezdan Slavnić je pre početka rijalitija uzeo avans od 20.000 evra, koji je prokockao pre početka "Zadruge".

ZVEZDAN OD PRODUKCIJE UZEO AVANS PRE ULASKA U ZADRUGU: Robijaš spiskao sve pare od rijalitija, njegovom bahaćenju nema kraja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je ušao u rijaliti "Zadruga" Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića i bivši robijaš, ne prestaje da intrigira javnost, što zbog javne prevare nevenčane supruge Ane Ćurčić i veze sa 22 godine mlađom ljubavnicom Anđelom Đuričić, što zbog svoje agresivnosti.

Na društvenim mrežama sada se pojavila i informacija o njegovom honoraru. Naime, na jednom Instagram nalogu n piše da je Zvezdan uzeo avans od produkcije pre nego što je otišao u Šimanovce i na šta je sve potrošio novac.

- Prokockao je ceo avans od 20.000 evra. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 evra, kupio stvari za "Zadrugu" i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 evra Džonoju i dve glave za rođendan - piše u toj objavi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan Slavnić prokockao novac od Zadruge

Podsetimo, jednom prilikom sam Zvezdan je otkrio da je njegov nedeljni honorar 350 evra. On se kladio sa Anđelom da ga neće drugi zadrugari proglasiti najvećim folirantom i da kao ulog za opkladu daje ceo nedeljni honorar.

- Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading