ZVEZDAN ŠUTNUO HELGU! Slavnić RASKINUO sa Anđelom zbog Maje: Blamiraj sebe, ne mene! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.03.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić odlučio je da ostavi Anđelu Đuričić.

ZVEZDAN ŠUTNUO HELGU! Slavnić RASKINUO sa Anđelom zbog Maje: Blamiraj sebe, ne mene! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je tokom emisije ''Nominacije'' došlo do žestokog obračuna ljubavnika. Naime, Zvezdan Slavnić je odlučio da ostavi Maju Marinković, a kao razlog je naveo to što je sa njom mnogo bolji nego sa Bilalom Brajlovićem.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić razgovaraju

Ubrzo je ustala i Anđela Đuričić koja je poslala Maju u izolaciju, a tokom izlaganja joj je zamerila odnos sa Zvezdanom.

- Imale smo isti odnos kao prošle godine dok nisi počela da flertuješ sa Zvezdanom. Sa tvoje strane sam uvek videla sviđanje prema Zvezdanu, tj. to sam videla za većinu žena ovde. Smatram da i dalje provokacijama želiš da isprovociraš mene, dogovorili ste se da to ne bude. Ako se tako nastavi, ja nisam žena koja će da napadne ženu, sve što imam rešiću sa Zvezdanom. Znam da bi voleli da ti ja sada dajem nadimke, kao što su meni davali kada sam se mešala, ali ja to neću raditi - rekla je Anđela o Maji, nakon čega je usledila svađa sa Slavnićem koji ju je napao zbog izrečenog.

Njih dvoje su nastavili svađu, a Zvezdan je u jednom trenutku odlučio da raskine sa njom.

- Kako si me sada izblamirao, to je moje mišljenje - rekla je Anđela.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskidaju

- Ti se sada dereš, neću više da budem sa tobom i neću te više blamirati. Imaš otvorene ruke da blamiraš samu sebe, a ne mene. Pošto više ne vidim svrhu, tvoj bezobrazluk je otišao, ne znam. Uopšte te ne zanima moje stanje i moje mišljenje. Čudno je da ono što najviše voliš i da za ono što si se satima svađala sa ljudima, jer si zaboravila jer se Maja našla tu. Nisi ti zaboravila, nemam šta da pričam sa tobom, završili smo - rekao je Zvezdan.

- Okej, okej - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Blagoje

12.03.2023 16:24

OK. OK.