UPLAŠENA JE OD NJE, A NE OD ANĐELE: Drugarica okrenula leđa Ani Ćurčić! Ja podržavam žrtve, ali ona to nije!

Autor:

Zadruga

11.03.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Novakov Šmizla proslavila se u rijalitiju "Parovi", a trenutno je aktuelna kao Zvezdanova i Anina drugarica.

UPLAŠENA JE OD NJE, A NE OD ANĐELE: Drugarica okrenula leđa Ani Ćurčić! Ja podržavam žrtve, ali ona to nije!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Novakov Šmizla je u više navrata komentarisala odnos supružnika a nedavno je sve šokirala kada je ispričala da je Aleksandra Nikolić progonila njenog supruga.

- Zvezdan nije psihopata. Ana tačno zna gde da ga pecka i gde ga boli. Nije istina da sam obilazila Slavnića i da sam mu bila na spisku. Da sam išla kod Zvezdana u zatvor, on bi još bio tamo. Njanjava je uradila nešto napolju, što je Zvezdana izbacilo iz takta, i sad se tako ponaša - rekla je Šmizla.

- Zvezdan nije psihopata i nasilnik? Dabogda ti takav u kuci bio! Ono je mučno gledati - rekao je neko u komentaru.

 Ona mu se stalno unosi u facu, čapka ga i provocira a posle se kao plaši. To je prosto turblenta veza, nema nikakve veze sa nasiljem. Ona je potpisala ugovor i to u ugovoru stoji definisano. Vi kao da ne znate ko su žrtve nasilja - odgovorila je Jovana.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Jovana Novakov Šmizla lajv na Instagramu

- Ja sam shvatila da si ti folirat i glumila si Ani dobru drugaricu, pa si sve izdala! To radiš da bi ušla u "Zadrugu", ali znam da nećeš ući jer te neće pustiti! Otkrila si nam dosta istine! Dvolična si do Boga! Ku*ka brani kuč*ku, lopov lopova ,nasilnik nasilnika, takvim kao što si ti ne trebaju deca - glasio je još jedan provokativan komentar.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Jovana Novakov Šmizla

- Ana nije saznala ni od Džonija ni od Šmizle za to što je j*bavao "aparatuše". Mi sa njima nismo išli u kazino. To je Ana rekla i od Ane smo to saznali. Znači da je znala! Ja podržavam prave žrtve, a na to  Ana nije. Mene je Ana sama pozvala da kod nje dođem jer je bila uplašena zbog Aleksandre! Ne Anđele, Aleksandre! Kuma nije ni bila u njenom životu sve do ulaska u "Zadrugu"! Za malu navijam, ona mi je favorit! Govorite kao da vi nikada niste prevarili i nikad niste gutali - svi smo to radili, ja ne mogu sebe da operem, a ne njega - rekla je potencijalno nova ukućanka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

U dugom obraćanju Šmizla je bogato častila hejtere istom merom i posebno je pozdravila pratiteljku za koju je navela da je član produkcije najpopularnijeg rijalitija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

12.03.2023 06:33

Silna drugarica. Cim je Ana usla u zadrugu, ona je krenula da je pljuje. Gle kolike fotografije a faca.... tek.... daleko bilo... takvih prijatelja

HAHAHA

12.03.2023 06:47

Ne,nije zvekan psihopata….ovo sto pokazuje u Zadruzi je olicenje jednog divnog i pazljivog coveka. Niko od nas ne veruje svojim ocima nego ovoj sa vrlo recitim nadimkom….boze koji ludaci setaju slobodni…..uzas