OVAKO BIJE MONSTRUM ZVEZDAN: Komplikacija zverstva Slavnića nad Anom Ćurčić, ove scene ste viđali samo u HORORIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Zvezdan Slavnić nasrtao na Anu Ćurčić od početka njenog takmičenja u Zadruzi 6.

OVAKO BIJE MONSTRUM ZVEZDAN: Komplikacija zverstva Slavnića nad Anom Ćurčić, ove scene ste viđali samo u HORORIMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Osuđeni bivši robijaš, Zvezdan Slavnić ušao je u rijaliti ,,Zadruga" i prevario sa frizerkom iz Crne Gore Anđelom Đuričić nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Nekoliko nedelja kasnije Ana donosi odluku da uđe u rijaliti u suoči se sa Zvezdanom. 

Iako su mnogi mislili da će doći do pomirenja njih dvoje, situacija je izamkla kontroli, pa je Slavnić nekoliko puta nasrtao i udarao Anu i na najgori mogući način ponižavao. 

Pljuvanje, bacanje pečenja, urlanje, lupanje šerpe pored uveta, brutalne uvrede i kletve samo su deo nasilja koje je Ana pretrpela od strane Slavnića. 

 

Javnost je dodatno bila šokirana kada je Ana prvi put progovorila o Zvezdanovim batinama, što su potvrdile i njena mama, ali i kuma Milena Kačavenda. 

Na jednoj Instagram stranici napravljena je kompilacija jezivih udaraca, monstruoznih reči i najodvratnijih poteza Slavnića prema Ani. Iako Ana nikada nije želela da ispadne žrtva, ona ne krije da je 4 godine konstantno trpela njegovo maltretiranje, kako psihičko, tako i fizičko.

Ceo snimak možete pogledati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

27.02.2023 16:20

Šta su radili njeni prijatelji, rodjaci i komšije? Zašto to nasilje nisu prijavljivali policiji? Ni sada nije kasno da se povede istraga.