MAJA MARINKOVIĆ JOJ NIJE BILA RAVNA U SPOLJNOM SVETU: Slavnićev prijatelj otkrio ŠOK DETALJE o Ani, pljušte OPTUŽBE! O tome ne sme da se priča

Autor:

Zadruga

11.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući svakog dana je sve napetija atmosfera između bivših nevenčanih supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, a oni ne prestaju sa javnim iznošenjem prljavog veša iz svog zajedničkog života.

MAJA MARINKOVIĆ JOJ NIJE BILA RAVNA U SPOLJNOM SVETU: Slavnićev prijatelj otkrio ŠOK DETALJE o Ani, pljušte OPTUŽBE! O tome ne sme da se priča

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Sad se za Pink.rs oglasio Slavnićev prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti (ime poznato redakciji) koji je oštro osudio Anino ponašanje u Zadruzi, a sve je zaintrigirao detaljima o Ćurčićevoj o kojima niko do sada nije imao pojma.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Zvezdanov prijatelj je, između ostalog, otkrio da je i Ana zajedno sa Slavnićem kockala, kao i da je negovala toksičan odnos prema njemu, a čak ju je po ponašanju u spoljnom svetu uporedio s Majom Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ana je ušla u ulogu naivne žrtve i odlično joj stoji, utopila se dobro u sve ono što je zamislila u svojoj glavi. Mislim da nije svesna toga da se odaje na sitnicama kojih ima sve više i koje su mnogi počeli da primećuju. Videli ste i sami sinoć kako je pokušavala da ga isprovocira na sve načine. To je Ana, ona to voli i to je sastavni deo njene ličnosti. Takva je u bila tokom cele veze sa Zvezdanom, gajila je taj neki toksičan odnos prema njemu i u tome je uživala. Ma Maja Marinković joj ravna nije bila u spoljnom svetu - rekao je za Pink.rs Zvezdanov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti i dodao:

- Što ne kaže da je i ona isto tako imala problem sa tom kockom o čemu toliko priča? Išla je sa Zvezdanom i kockala, o tome ne sme da priča, a nije čista u celoj priči nimalo. Polako, izaći će tek sve na videlo - otkriva Slavnićev prijatelj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iva

11.03.2023 18:05

Haha ”Okle” tebe anonimusu ? Daj nemojte se sprdati! Psihopata i prijatelj?

Marina

11.03.2023 23:17

Moko,ti li si😂