OGLASIO SE BRAT ACE BULIĆA! Nakon skandaloznih tvrdnji da je biznismen SVIREPO maltetirao Anu, Jusin sin poslao BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

04.03.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je u svađi sa Anom Ćurčić istakao da je Aca Bulić svojevremeno palio cigarete po njenom telu dok su bili u emotivnom odnosu.

OGLASIO SE BRAT ACE BULIĆA! Nakon skandaloznih tvrdnji da je biznismen SVIREPO maltetirao Anu, Jusin sin poslao BRUTALNU PORUKU!

Foto: ATAImages, E-stock

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je, po rečima Zvezdana Slavnića, Dragan Aca Bulić svojevremeno gasio cigarete Ane Ćurčić po telu dok su se zabavljali, a sada se ovim povodom oglasio i njegov brat Đorđa Bulića.

Naime, prvi čovek FK "Železnik" je šokiran tom izjavom naslednika Moke Slavnića i tvrdi da je njegov stariji brat uvek bio na strani žena.

- Iz medija sam to pročitao. U takve stvari ne želim da verujem. Moj brat je čovek i zaštitnik žena. Nikada sebi ne bi dozvolio da udari na ženu. Ja u takve stvari ne želim da poverujem. Koliko sam pročitao, Ana je to negirala. To su ozbiljne stavri s kojima se ne treba igrati. U život svog brata se ne mešam, ali svaki vid nasilja nad ženama žestoko osuđujem. Mi smo porodica koja je godinama u sportu. To su gluposti i rijaliti gde ljudi sebi dopuštaju da govore laži. Ovom prilikom želim da apelujem da prijavi nasilnika, ovo je ozbiljna tema i ne treba je uniziti lažima i neosnovanim optužbama zarad rijaliti poena - poručuje Jusin sin za Kurir.

Republika

Foto: FK Železnik 1930

Đorđe Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading