ANA DIVLJAČKI NASRNULA NA ANĐELU: Zvezdan otkrio istinu o bivšoj, obezbeđenje prekinulo program! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2023

02:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nasrnula na Anđelu Đuričić!

ANA DIVLJAČKI NASRNULA NA ANĐELU: Zvezdan otkrio istinu o bivšoj, obezbeđenje prekinulo program! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije ,,Pitanja novinara" došlo je do okršaja Anđele Đuričić i Ana Ćurčić zbog Zvezdana Slavnića. Situacija je izmakla kontroli, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

 

- Je l' te je tukao prvi dečko - pitao je Zvezdan.

- Je l' si me tukao - rekla je Ana.

- M*š klošarko - ponavljao je Zvezdan. 

- Izgubi na tiketu, pa me polije hladnom vodom. Prebije me, pa me natera da vodimo ljubav uz rečenicu: "Ne budeš li vodila ljubav na najlepši mogući način, opet ću te prebiti". Sve ću da te iscinkarim - rekla je Ana.

- M*š je**m te u usta - rekao je Zvezdna.

- Ukrao mi je pare od stana. Podigla sam pare iz banke i stavila ispod kreveta, a tvoj momak je to ukrao i prokockao. Onda je plakao zbog toga, naravno da je manipulatoru - vikala je Ana.

- Je l' si varala muža sa mnom? Što lažeš ku**o smrdljiva - urlao je Zvezdan.

- Nemoj tako - rekla je Anđela. 

- Skloni se ti - rekla je Ana i oborila Anđelu na krevet.

Detaljnije u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Aurora Borealis

04.03.2023 08:14

Ana je "divljacki" nasrnula na svetu Andjelu frustriranu, nakon sto je ova besnom tiradom ispljuvala Anu!? Da li su ove dve zene normalne!???? Svadjaju se zbog ubice, robijasa, nepismenog manipulatora, sljama, odrona.....covek nahuskao ljubavnicu na zenu...... a on kulira..... Fuj!!!

Odgovori 10 7
Dr. Nevena

04.03.2023 11:40

@Aurora Borealis - Tuga i sramota za zenski rod. Andjela ima zaista probleme koje treba leciti. Zao mi je samo Anine i Sladjanove dece, kao i Andjelinih roditelja. Sigurna sam da bi Je oni izveli da mogu. Na silu. Mislim da moraju!!! Nastavice zivot po ivici sa ljudima kao Zvezdan. Roditelji, izvuci te je napolje.

Ana

04.03.2023 21:56

Ana napolje, dosadna je, pravi frku da bi bila primećena.Sve što ima vezano za Zvezanovo ponašenje dok su bili napolju, neka to rešava napolju, ovako menjamo kanala kada ona počne da nešto govori.

Laki

05.03.2023 01:02

Ako andjelini roditelji nude produkciji 50000 ,zašto je onda ne puste napolje,devojka sve više tone u neko ludilo zbog ovog lydaka zvezdana ,strasno za gledati. A ova ana takodje nije normalna,ne čudi me što je tako prošla sa ovim. Zato bolje da se ne ponovi i andjeli, greota,mlada devojka.