ZVEZDAN IMAO AFERU SA TRANDŽOM! Vesna Rivas otkrila šok saznanja: IMAM PREPISKE, ANA TO ZNA!

Autor:

Zadruga

03.03.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas tvrdi da je Zvezdan Slavnić biseksualac i da je bio sa tranvestitom!

ZVEZDAN IMAO AFERU SA TRANDŽOM! Vesna Rivas otkrila šok saznanja: IMAM PREPISKE, ANA TO ZNA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Iako Zvezdan Slavnić forsira ljubavnu priču sa Anđelom Đuričić, Vesna Rivas tvrdi da je to predstava.

- Anđela je zavedena od čoveka koji jeste šarmer, ali on ne voli da radi, da se muči, on laže, maže...Plus, on je biseksualac. Pratila sam žurke u rijalitiju, videlo se sa koliko ljubavi i pažnje se obraća Brendonu, nikad sa toliko topline se nije obraćao devojkama - rekla je Vesna Rivas. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Uživa kad mu Brendom šapuće, pa se zagrle, pa ga Zvezdan nežno dohvati za dupence. Kad je bila svađa sa Filipom Carem, Zvezdan samo što mu nije krljnuo žvaku. Car u šoku, hoće da se bije, a ovaj bi nešto drugo - kaže Vesna i otkriva svoja saznanja za Svet: 

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Rivas

 

- Kada sam iznela prvu insinuaciju na ovu temu, meni su pisali neki ljudi, zapravo, jedan tranvestit i potvrdio mi to. Imam prepiske, pisao mi je svašta nešto. A to i Ana zna. Time mu preti. Ne bi podneo kad bi ona to javno izgovorila, iznela dokaze, a možda i imena. Ana i on su bili zajedno u nekim delima, sve se otkriva polako. Ana ga stalno ucenjuje, a on se brani, gleda kako da je otera. Već su se dosta isprovaljivali, ostalo je još da se saznaju neke finese, možda da su eventualno bili zajedno u nekoj pljački, nekog prijatelja nešto zavrnuli - zaključila je. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading