GAĐAO MI JE DETE! Ana otkrila još STRAVIČNIH detalja iz odnosa sa Zvezdanom: Kada je bio u zatvoru imala sam slobodu da gledam televizor! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.02.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić nastavlja da iznosi prljav veš.

GAĐAO MI JE DETE! Ana otkrila još STRAVIČNIH detalja iz odnosa sa Zvezdanom: Kada je bio u zatvoru imala sam slobodu da gledam televizor! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić nastavila je sa otkrivanjem detalja iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

- On kad je bio četiri godine u zatvoru, ja sam imala slobodu da gledam televizor do kada hoću, a da ne razmišljam da li sam mu dovoljno pažnje posvetila. Da pričam sa drugaricom na telefon pet sati, koliko hoću, bila sam ograničena. Ako ti kažem da je on bio ljubomoran na moju decu koliko ih volim. Moja ćerka, pre nego što će on da uđe, rekla je od A do Š sve mu sasula u lice. A to veče je bilo vrlo vrlo neprijatno, ona je mene pokupila i ja sam otišla da spavam kod nje. On je sedeo onako nadobudan pored nje i mene, pa mu je rekla za Saru sve i kakav je on otac, pa kako ona svoju majku gleda. Ona mu je to rekla, znaš kako zaštitnički prema meni. Ona mi je rekla da kupim stvari i da idem sa njom i da neću spavati tu, on je gađao flašom vode. Dete mi se treslo, odmah mu je rekla da će da zove policiju, kad je on to čuo, a ja u paklu i panici, naravno na njenoj strani, on kreće: "Cinkaroši", to je njegovo glavno, samo muriju da mu ne zoveš. Za sve je bila u pravu, kada se dešavalo sve ovo, moje žensko dete pričaloje sa mnom na nivou kao ti i ja. Nema gore stvari nego videti nesrećnu majku, zato se ja uvek potresem - rekla je Ana kroz suze.

- Nisu slučajno deca degenerativna kad ovo gledaju - rekla je Zorica.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila istinu o Zvezdanu

- A zamisli tek kada se maltretiraju i žena i deca - rekla je Ana.

- Neka mi da Bog koliko god da poživim, ostatak života ja ću posvetiti ovoj tebi - rekla je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Joj

26.02.2023 19:58

Ajde ne lazi vise. Cas pricas jefno cas drugo.

Zana

26.02.2023 21:17

Kada je usla , stalno je ponavljala kako ju je izdao , kako je prodao veru za veceru, da su se cesto zaljubljivali jedno u drugo ...trcala za njim u zadruzi , pitala ga da li je zedan , da li je gladan...? Kada je shvatila da se zaljubio u Helgu , obrnula plocu, pa ga prikazuje najgroznijim nasilnikom . Hajde , ne zakopcavamo se mi na ledjima pa da padamo na ove bajke na kojima bi pozavidela i braca Grim . Ovaj trojac je odvratan , a barjak ipak nosi ova zena.

Caca

27.02.2023 19:02

HOROR!!!!