IMA STOKHOLMSKI SINDROM! Aca Bulić priznao da bi se obračunao sa Zvezdanom zbog Ane, pa ZATRAŽIO jednu stvar koja će joj POMOĆI: Ona se plaši, puna je depresije!

Autor:

Zadruga

26.02.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Ane Ćurčić, Aca Bulić stao je uz nju i pruža joj svu podršku.

IMA STOKHOLMSKI SINDROM! Aca Bulić priznao da bi se obračunao sa Zvezdanom zbog Ane, pa ZATRAŽIO jednu stvar koja će joj POMOĆI: Ona se plaši, puna je depresije!

Foto: ATAImages, E-stock

Aca Bulić ne krije da je razočaran odnosom Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, te je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' priznao da mu je žao što nije znao za mnoge stvari ranije, kao i da je uz Anu uvek tu.

- Ono što vidim, čujem i osećam mi trenutno ne prija. To nije metafora, tamo neka priča. Moje detinjstvo je obeležila veza sa Anom. Najviše pamtim iz tog perioda njenu nevinu, neiskvarenu, dečiju dušu. Zajedno smo rasli, odrastali, dopunjavali se... Bila je to ljubav bezgranična. Nije to Ana koju ja poznajem, ovo što sada gledamo. Prepoznajem stokholmski sindrom, gde se žrtva vezuje za predatora. Ona je jaka, neiskvarena žena, a sada je puna depresije, ograničenja... - priča on i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aca Bulić

- Najžalije mi je što na ovaj način saznajem sve. Verujem, da sam imao saznanja, da ništa od ovoga ne bi bilo tako. To je život, iz nekog razloga nije htela da mi kaže.

Kako kaže, Anin i Zvezdanov odnos mu se uopšte ne dopada.

- Nemam lepe reči za taj toksičan odnos. Mnogo mi je žao što nisam znao za to, osećam potrebu da budem pored nje i siguran sam da bih joj pomogao. Po onome što sam video, video sam strah njen, govor tela, očigledno se plaši. Molim vas, ako možete da joj pustite pesmu od Harija Mata Harija "Kad dođe oktobar". Ta pesma nas podseća na Aleksandru, ona zna o čemu se radi i znaće da sam ja tu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aca Bulić o Ani i Zvezdanu

On je otkrio i šta bi prvo rekao Zvezdanu.

- Porazgovarao bih prvo, naravno, na temu da se takve stvari više ne ponavljaju. Želim da zaštitim Anu, ništa drugo me ne interesuje. Reagovao bih sigurno, Bože moj, muškarci smo, pa šta god da se desi - rekao je Bulić, te otkrio da je Ani spremio poklon za 8. mart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading