ANINA MAJKA HITNO OPERISANA ZBOG ZVEZDANA! Zbog pakla koji je njena ćerka prošla sa Slavnićem, proradila NAJTEŽA BOLEST!

Autor:

Zadruga

24.02.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je zadrugarka otkrila u svojoj ispovesti, majka Ane Ćurčić morala je da operiše rak štitne žlezde zbog torturte Zvezdana Slavnića.

ANINA MAJKA HITNO OPERISANA ZBOG ZVEZDANA! Zbog pakla koji je njena ćerka prošla sa Slavnićem, proradila NAJTEŽA BOLEST!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić rešila je da sinoć potpuno raskrinka bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića i i po prvi put javno prizna da ju je fizički zlostavljao, te i maltretirao njenu decu i totalno je uništio kao ženu. Međutim, mnogima je promaklo kada je Ćurčićeva u ispovesti spomenula i svoju majku, koja je takođe prošla pakao zbog bivšeg "zeta".

- Uništio si moju majku! Moja mama, moja sestra, moj zet... Svi sve znaju, svi su patili zbog mene i pakla koji sam prošla. Zbog tebe je, Zvezdane, moja majka operisala rak štitne žlezde! Neću da se smirim, muka mi je da ne mogu nikada ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa - izjavila je između ostalog zadrugarka u svom potresnom monologu, a njena kuma Milena Kačavenda je u "lajvu" otkrila da se Anina majka čuva kao svedok:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Ukoliko bude trebali neki svedoci, mogu da povedem i majku u emisiju. Bilo je vezivanja za radijator, krale su se pare... Ana mora da plače. Sestra i deca neće izlaziti u javnost. Majku ću čuvati za kraj, kada budu bili potrebni svedoci, kao što sam već rekla, za sada moramo da zaštitemo njen identitet, ali spremna sam da je povedem sa sobom da ispriča sve - rekla je Anina kuma.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suzana

24.02.2023 13:55

Svi su ,da te bog sacuva.