OVO JE PROŠLOST ACE BULIĆA: Isplivali do sada nepoznati detalji o životu gradske face, on je najveća ljubav Ane Ćurčić, a ovo o njemu niste znali! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić svojevremeno je bio glavna faca u gradu, a mnogi ne znaju za jedan detalj o njemu!

OVO JE PROŠLOST ACE BULIĆA: Isplivali do sada nepoznati detalji o životu gradske face, on je najveća ljubav Ane Ćurčić, a ovo o njemu niste znali! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Poznati biznismen Aca Bulić u žižu javnosti nedavno je došao zbog ljubavne priče sa Anom Ćurčić, koja se nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 6". Ana je dugi niz godina bila sa Acom, a čak je i u dvadesetim godinama zatrudnela sa njim. 

Aca je pre nekoliko dana ekskluzivno samo za portal Republika dao ispovest u kojoj je pričao sve detalje o ljubavi i romansi sa Anom, što možete pogledati u nastavku:

Međutim, mnogi se ne sećaju da je Aca svojevremeno bio jedan od glavnih gradskig zavodnika, pred kojim su žene padale. Markantnost i njegov stav, oduvek su ga krasili, a žene su uvek isticale da je prema njima bio pravi muškarac i džentlmen. 

Koliki je bio šmeker, govori činjenica da je Aci Buliću posvećena pesma grupa 187, pod nazivom ,,Lavovi". Inače, u to vreme, Aca je držao lanac kladionica pod tim nazivom, a kako je bio među glavnim gradskim facama, muzička grupa je njemu posvetila čuvenu pesmu, koja je i danas hit. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading