ACA BULIĆ OTKRIO IZNENAĐENJE ZA ANU ĆURČIĆ: Tajna poruka stiže u Roleksu, sve povezano sa osveštanim končićima oko ruke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić pripremio je specijalno iznenađenje za Anu Ćurčić.

ACA BULIĆ OTKRIO IZNENAĐENJE ZA ANU ĆURČIĆ: Tajna poruka stiže u Roleksu, sve povezano sa osveštanim končićima oko ruke! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda u lajv prenosu na Instagramu otišla je kod Ace Bulića, sa kojim je porazgovarala o najaktuelnijim temama, kada je Zadruga u pitanju. Poznato je da je Bulić najveća i prva ljubav Ćurčićeve, a sada je Milena otkrila tajno iznenađenje koje čeka njenu kumu. 

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda i Aca Bulić

 

Naime, Milena je u lajvu pokazala skupoceni sat, marke ,,Roleks", koji pošto na desetine hiljade evra, koji joj je Aca dao da čuva, dok Ana ne bude izašla iz Zadruge i to na ruci, na kojoj nosi vezani crveni končić, o kom je kuma pričala nedavno, da ga je osveštalo 40 pravoslavnih monaha, kada je bila u poseti Izraelu. 

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda i Aca Bulić pokazali sat 

 

- Aca je pripremio iznenađenje za Anu, ko može da pogodi? Ovako, znate da kod mene stoji končić, ovo je neko ko je pogodio, to je taj Roleks, Aca mi je stavio na ruku, za dan kada se Ana bude vratila iz Zadruge, to je muški šmekerski gest, to će biti osmomartovski poklon, ali se nadamo da će do jula Ana ostati. Sada ću ga skinuti! Ovako će to izgledati kod Ane na ruci! To sam htela da vam kažem! - ispričala je Milena. 

Kako je Milena objasnila, simbolika sata će Ani dati potvrdu da je Aca uz nju i da, ukoliko ne bude ušao u Zadrugu, brine o njoj i da i dalje ima njegovu podršku. A budući da je sat kao simbol odvažnosti i pravog muškarca, oni su odlučili da na taj način joj pokažu da iza nje stoji neko mnogo jak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kors

20.02.2023 02:17

Haha roleks pa pucamo na pobedu a Aca Bulic je gospodin inace koji daje kes pod kamatu a sto kuma kaze gospodin, da natekao od botoksa pravi gospodin smesno bre sljam seti se 2010 natekli

Ljubica

20.02.2023 13:10

Šta znači kad žena primi poklon od 20 hilj..?