JANJUŠ TEŠKO BOLESTAN, POSLEDICE MOGU BITI KOBNE? Kada bude saznala, Maja će DIĆI RUKU na sebe!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušu se od stresa pogoršava zdravstveno stanje.

JANJUŠ TEŠKO BOLESTAN, POSLEDICE MOGU BITI KOBNE? Kada bude saznala, Maja će DIĆI RUKU na sebe!

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš već nekoliko sezona je aktivni učesnik rijalitija ''Zadruga'', a kako se navodi postoje velike šanse da oboli od stresa koji svakodnevno proživljava. Kako se navodi, Maja Marinković će ovo teško podneti. On se već žali na glavobolje, a i sam je počeo da veruje da je bolestan.

- Janjuš po prirodi ima kratak fitilj i onda je logično što se ovliko nervira zbog svega u rijalitiju, a da sve bude gore, tamo je i Maja na koju je, hteo on to da prizna ili ne, i te kako slab. Ona sa druge strane iskreno ispoljava emocije, prosto je takva i sve što radi jače je od nje. Ništa ona ne radi da bilo kome naudi, samo je eksplozivna, međutim, kada sazna da stres koji Janjuš trpi može da izazove niz opasnih bolesti koje mogu da budu i kobne, Maja će poludeti od brige, a gledajući kakva je, može da digne i ruku na sebe - priča izvor za Skandal, a njen otac Taki Marinković ne krije da se veoma brine za ćerku:

Foto: Printscreen/Twitter

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

- Jako se brinem za Maju, čim se rijaliti završi, moram da je vodim u Švedsku, što dalje od Janjuša, Cara i tih šarlatana koji su mi unakazili dete. Uništili su mi dete, a oni su bez nje niko i ništa. Sram ih bilo, manipulatori prelakirani. Dobro znaju da bez moje Maje ker neće imati za šta da ih ujede, pa tamo jade prave s njom, ali dok sam ja živ, neće moći. Kopaću i rukama i nigama da zaštitim svoje dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anjq

20.02.2023 13:55

Maju volim na neki način (nije pokvarena i koristoljubiva kao ove šta se motaju oko nje, Slađa i Golubićeva ) ali Taki budi realan. Prošle godine si najavio da je vodiš u Švedsku a Maja završila sa Carem u hotelu i Pecom u Budvi. Taki, Maji treba stalna stručna pomoć.

Teav

28.02.2023 16:23

Jadan ti svi su ti krivi zbog cerke krivis njih a ona ide sku ca na ku.ac to je tvoje vaspitanje.