"ANA ŽELI DA GA VIDI DVA METRA POD ZEMLJOM, MOŽE DA GA UBIJE" Zvezdanov prijatelj u strahu za Slavnićevo zdravlje, srce može da mu otkaže!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Zvezdana Slavnića u strahu za njegovo zdravlja!

"ANA ŽELI DA GA VIDI DVA METRA POD ZEMLJOM, MOŽE DA GA UBIJE" Zvezdanov prijatelj u strahu za Slavnićevo zdravlje, srce može da mu otkaže!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić po ulasku u Zadrugu, kroz razgovor sa najmoralnijom ljubavnicom Anđelom Đuričić istakao je da je imao zdravstveni problem, zbog kog je morao da ide na operaciju srca, što je i njegova nevenčana supruga Ana Ćurčić potvrdila. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Njegov prijatelj za Republiku ističe koliko je zabrinut za njegovo zdravlje, jer u svakom trenutku, kako on ističe, može srce da ga izda, a potom je opleo po Ani. 

- Ja se plašim za Zvezdana, jer njemu može srce da otkaže u svakom trenutku, čuo sam kako su pričali unutra, a i on je sam potvrdio da mu je srce preskakalo celu noć. Anđela je pokušavala da ga smiri, pa je okrivila Anu za sve. Ja se slažem sa Anđelom kada kaže da je Ana kriva za sve, čovek zbog njega mora da pije lekove, ima terapiju za srce, ja se plašim da će ga srce izdati u Zadruzi. Nakon zatvora, ovo mu je drugi pakao koji proživljava. On ne može mnogo toga da podnese, ali Ana ne odustaje, kao da želi da ga vidi dva metra pod zemljom! Svi znaju da je Zvezdan išao čak četiri puta na operaciju, Ana je bila uz njega, zna da ne sme da ga peče, a čuo sam da je rekao u emisiji da je srce počelo da ga peče, što ne sme nikako da se desi - ističe za Republiku Zvezdanov prijatelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading