MILAN MILOŠEVIĆ IMA KOŠMARE! Voditelj otkad ne vodi Zadrugu prolazi kroz PAKAO, sve proživljava PONOVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.02.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević sanja Zadrugu.

MILAN MILOŠEVIĆ IMA KOŠMARE! Voditelj otkad ne vodi Zadrugu prolazi kroz PAKAO, sve proživljava PONOVO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević već neko vreme ne vodi rijaliti program ''Zadruga'', te je odlučio da odmara koliko god može. Putuje, svakodnevno je sa prijateljima i ne krije da mu sve to prija.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević u Crnoj Gori

Ipak, nije sve tako sjajno kao što izgleda. Milan je otkrio da ima neku vrstu traume od rijalitija, te da čak crni sto i sanja, a šta mu se dogodilo podelio je sa svojim pratiocima na Instagram profilu koji svakodnevno apeluju da se vrati među zadrugare i nastavi sa vođenjem emisija.

- Dobro jutro! Noćas sam prespavao u svojoj kući posle dužeg vremena i imao mnogo čudan san. Sanjao sam da sam ušao u Zadrugu kao učesnik i da sam se toliko odmah svađao sa svima da sam ostao bez glasa. Probudio sam se i osetim bol u grlu! Možda sam u snu i galamio, ko će ga znati. Morao sam ovo da podelim sa vama koji mi pišete i dalje 24 sata o dešavanjima u rijalitiju - napisao je on.

Foto: instagram.com/milanmilosevic_official

Milan Milošević sanjao Zadrugu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading