ONESVESTIO SE NA OSTROGU! Milanu Miloševiću POZLILO, izašao iz manastira i samo se SRUŠIO!

Autor:

Zadruga

15.02.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milanu Miloševiću se slošilo na Ostrogu.

ONESVESTIO SE NA OSTROGU! Milanu Miloševiću POZLILO, izašao iz manastira i samo se SRUŠIO!

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević svoje slobodno vreme uglavnom provodi u Crnoj Gori gde ima mnogo prijatelja. Više puta je istakao kako mu je želja da poseti manastir Ostrog, što su mu njegovi prijatelji i omogućili i odveli ga u ovu svetinju.

Međutim, Milan se onesvestio u manastiru.

- U manastiru je, kao i uvek, i tog dana bila gužva. Milan je ušao u jednu prostoriju i slušao govor sveštenika. Bilo je dosta ljudi unutra. Odjednom je osetio tegobu i prijateljici rekao: "loše mi je". Izašao je napolje i naslonio se na zid. Posle nekoliko trenutaka je krenuo dalje, ali mu se u tom momentu zacrnilo pred očima i on se samo srušio. Mnogi su odmah pritrčali da mu pomognu i brzo je došao sebi. Sedeo je nekoliko trenutaka i zahvaljivao ljudima. Čim se osetio bolje, nastavio je da obilazi manastir - kaže izvor za Kurir, a kako dodaje, Milan je drugarici rekao da veruje da mu se slošilo od prevelikog uzbuđenja.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević na Ostrogu

Milan je takođe imao i neobičan susret.

- Milanu je prišla devojka koja je tu bila sa slepom majkom. Rekla mu je da njena mama njega obožava i zamolila ga da malo porazgovara s njom. Milošević je prišao ženi, a ona je od sreće krenula da plače, da ga ljubi i da govori kako bi njegov glas prepoznala među milion ljudi, jer je godinama unazad dane i noći provodila slušajući njegove emisije.

Voditelj se oglasio nakon ovih događaja.

- Tačna vam je informacija, ali zaista ne bih o detaljima.

- Jedan od najlepših trenutaka poslednjih desetak godina. Hvala mojim prijateljima - napisao je Milan na svom Instagram profilu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading