BIVŠI ROBIJAŠ LAGAO DA SU MU ONE POSLOVNI PARTNERI: Zvezdan preko radio kao ŽIGOLO, opelješio tri matorke

Autor:

Zadruga

16.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić zadovoljavao bogate starije dame, a one mu plaćale za usluge. Gospođu iz Švajcarske je najviše ojadio i od nje je na prevaru uzeo još 20.000 evra, koje još nije vratio

BIVŠI ROBIJAŠ LAGAO DA SU MU ONE POSLOVNI PARTNERI: Zvezdan preko radio kao ŽIGOLO, opelješio tri matorke

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić krio od svih da je u Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji zadovoljavao starije, imućnije dame, a da su mu one za te usluge debelo plaćale. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je njih Slavnić predstavljao kao poslovne partnere, te bliskim ljudima, kao i ženi, govorio da od prijatelja dobija novac.

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Naime, Slavnićeva bivša partnerka Ana Ćurčić je prilikom ulaska u rijaliti rekla da je saznala sve šta je Zvezdan radio preko, te pomenula da je otkrila da je novac koji je on rekao da je pozajmio od prijatelja iz Švajcarske u stvari dobio od jedne gospođe.

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Kako smo mi saznali od izvora bliskog bivšem robijašu, on je preko granice imao nekoliko starijih gospođa, koje je na vreme pikirao, raspitao se o njima, onda im se približio, a na kraju i opelješio.


- Verujte da je Zvezdan spreman na sve da bi se dočepao novca. Naravno da neki njegovi izbori ruše kodekse koje je nekada imao, ali kada se saznalo da je bio s matorkama, a da su mu one debelo plaćale za usluge, mnogi su se udaljili od njega. Kad kažem mnogi, mislim na one ozbiljne, opasne tipove, koje je bilo blam i da slušaju šta je sve Slavnić radio, a s druge strane se predstavljao da je krimos - kaže Slavnićev bivši poznanik i dodaje da je najviše ojadio gospođu iz Švajcarske kojoj je uzeo veliku sumu navodno za neki zajednički biznis, a sve je, u stvari, bila samo prevara:

- Znam da je imao te tri gospođe, koje su pune ko brod. Do njih je došao preko nekih poznanstava. Raspitao se dobro, shvatio da su imućne i onda im se približio. Tim matorkama je bilo dobro s njim u društvu, s vremenom je stekao njihovo poverenje, one su ga uvodile u kuće i stanove i plaćale mu za sve. Osim za seksualne usluge, one su mu davale pare i ovako za društvo i izlaske. Gospođu iz Švajcarske je baš ojadio, to je ta žena koju je i on pominjao u rijalitiju i kojoj je ostao dužan više od 20.000 evra. To jest, on je njoj na prevaru uzeo te pare.
Kako dalje saznajemo, ta žena iz Švajcarske je nekoliko puta pokušala da dođe do Zvezdana, ali on je uvek smišljao neke nove laži i odlagao njihov susret.


- Kada ga je Ana pitala odakle mu taj novac i kako je za kratko vreme zaradio tih 20.000 evra, koje je doneo u Beograd, on joj je rekao da mu je pozajmio prijatelj za neki biznis, te da je u pitanju poslovni partner. Naravno, to nije imalo veze s istinom pošto nije nikakav poslovni partner u pitanju, već bogata matorka, koju je zadovoljavao s vremena na vreme.
Podsećamo da je i Ćurčićka nekoliko puta potegla priču u "Zadruzi", te javno priznala da je saznala s koliko ju je žena varao Slavnić, šta je sve radio preko, kao i da su joj se javljale neke ženske osobe koje ne žive u Srbiji i govorili joj da su Zvezdanu davale velike količine novca, koje im on nikada nije vratio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Blagoje

16.02.2023 20:33

Eto kakvog kriminalca forsiraju iz TV Pink. Stalno on u glavnoj ulozi. Druge mogu da pošalju na godišnji odmor.

Odgovori 15 5
Гордана

17.02.2023 08:38

@Blagoje - Тачно незнам ни колико више пажње завређује тај бивши робијаш, жиголо и лопов.....Ана је била његов сапутник и добро га је познавала али ми је жао ове млађе љубавнице што себе сатре и уканали и још пркоси свима, схватиће једног дана и кајаће се.

Verona

16.02.2023 20:53

Krivonogi prostatitis sve više liči na kita Belugu po boji kože , građi i obliku očiju.

Odgovori 10 7
Пензионерка

16.02.2023 21:07

Ови ријалитији много говоре о творцима истих. Биће да неће бити потребна ни она једна шљива, тужно!