MILJANU KULIĆ ŠALJU U ZATVORNA LEČENJE: Psihijatri će je nadgledati, Macanovići odlučili da presaviju tabak!

Autor:

Zadruga

10.02.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Nenada Macacanovića Bebica odlučila da presavije tabak sa Miljanom Kulić.

MILJANU KULIĆ ŠALJU U ZATVORNA LEČENJE: Psihijatri će je nadgledati, Macanovići odlučili da presaviju tabak!

Foto: E-Stock

Zadrugarka Miljana Kulić nokautirala je bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu u Zadruzi, sa kojim se nedavno čak i pomirila, a sada je otkriveno i zbog čega se odlučila na taj korak.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga 6

 

 

Naime, porodica Macanović, ma koliko bila ljuta na njega, ovo više ne može da trpi. Oni do sada nisu želeli da se oglašavaju, ali sad im je jasno da će ga Kulići uništiti u svkaom smislu. Osim što ga iskorišćavaju, drže ga kao ličnog roba na kom se iživljavaju, on trpi i javno poniženje i fizičko nasilje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica tuča

 

- U kakvim god da su odnosima, Bebica je njihov sin, brat, otac i mučno im je da gledaju kako ga Miljana konstantno maltretira. Jasno im je da on nije sav svoj, da se ne što čudno dešava, ali žao im je i žele da mu pomognu. Pričao sam sa njima pre neki dan, već su se konsultovali sa advokatom i podneće tužbe protiv Miljane za nanošenje telesnih povreda, psihičko nasilje, a tražiće i njeno psihijatrijsko veštačenje, pa ako se ispostavi da ima dijagnozu i da ne uzima redovno terapiju, zahtevaće mere izolacije u nadležnoj ustanovi. Dosta je bilo maltretiranje - kaže komšija Macanovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Hihihi

10.02.2023 18:07

Pa i vas sin i luda muljana imaju šifru,on je bre mafijaš,svima preti,razbija po kuci,divlja,spreman da se bije,divljak,lopov....budala kad se spojio sa kulicima,gadan ,to treba hapsiti,smradina

Odgovori 18 8
djole

10.02.2023 21:54

Bilo bi dobro da zajedno sa Miljanom ode na psijatriju

Odgovori 18 7