ŠOK! Dok Ana spava, Zvezdan ugrabio priliku i PRIŠUNJAO se bivšoj u krevetu, pa uradio OVO - kamera sve zabeležila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.02.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić iskoristio je priluku da pomiluje svoju bivšu partnerku dok je ona spavala.

ŠOK! Dok Ana spava, Zvezdan ugrabio priliku i PRIŠUNJAO se bivšoj u krevetu, pa uradio OVO - kamera sve zabeležila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić se nakon javne preljube u "Zadruzi", trudi na sve načine da se približi i dodvori svojoj bivšoj vanbračnoj supruzi, Ani Ćurčić, koju je prevario sa 23 godine mlađom Crnogorkom, Anđelom Đuričić.

Kako su njih dvoje ove nedelje izabrani kao potrčci, bivši partneri ležali su u izolaciji odmarajući se za večerašnje izdanje emisije "Pitanja gledalaca". Međutim, Zvezdan je sve iznenadio kada se okrenuo ka Ani i počeo da je mazi po leđima i kosu, na šta ona nije imala reakciju jer je - spavala!

Da li se njih dvoje bliže pomirenju ili samo žele da izgrade prijateljske odnose posle svih turbulencija koje su se dogodile, ostaje da vidimo u nastavku ovih ljubavnih perepetija.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading