OGLASIO SE ACA BULIĆ! Evo kako je čuveni biznismen reagovao na pitanje o Ani Ćurčić i BEBI koju su izgubili nakon samo OSAM DANA!

Autor:

Zadruga

08.02.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila je tokom učešća u "Zadruzi" da je biznismen Dragan Aca Bulić bio i ostao njena najveća ljubav sa kojim je čak dobila i dete.

OGLASIO SE ACA BULIĆ! Evo kako je čuveni biznismen reagovao na pitanje o Ani Ćurčić i BEBI koju su izgubili nakon samo OSAM DANA!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Poslednjih dana glavna tema u medijima jeste priča Ane Ćurčić, koja je u nedavno u "Zadruzi" otkrila da je svoje prvo dete sa tadašnjim partnerom Draganom Acom Bulićem izgubila nakon samo osam dana, međutim, kako nikada nije dobila papir da je beba uopšte rođena ili preminula, oboje već godinama sumnjaju da je njihova ćerkica, kojoj su dali ime Aleksandra, živa.

Ovim povodom, pripadnici sedme sile pokušali su da stupe u kontakt sa Bulićem, kako bi otkrio nešto više na ovu temu i osvrnuo se na samo učešće svoje nekadašnje partnerke. Ipak, iako se ljubazno odazvao novinarima, nije bio zainteresovan da daje izjave za medije.

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay, ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić imali dete

- Hvala što se pozvali, ali nemam nameru da se oglašavam - bilo je sve što je Bulić rekao za Kurir.

Podsećanja radi, Ana je na društvenim mrežama otkrila da je čuveni biznismen, Dragan Aca Bulić, bio i ostao njena najveća ljubav. Takođe, pre nekoliko dana je u rijalitiju rekla Zorici Marković kako bi najviše volela da čuje i vidi svog nekadašnjeg partnera, i otkrila da on i dalje misli da je njihova ćerkica ukradena.

On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano... Samo su došli i rekli da je umrla, ali mi godinama sumnjamo da je ona ukradena. Da ga pozovem sad u pet ujutru, pomogao bi mi, kao i ja njemu, možda je ovo prilika da saznamo šta se tada desilo i da li je naše dete živo - istakla je Ćurčićeva s knedlom u grlu u "Zadruzi".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading