"UKRALI SU MI BEBU, GODINAMA TO SUMNJAM" Ani Ćurčić rekli da joj dete sa Acom Bulićem PREMINULO, on i dalje tvrdi da je ŽIVO! ŠOK!

Autor:

Zadruga

07.02.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je na ivici suza oktrila da je samo nakon osam dana izgubila bebu, međutim, kako nije dobila nijedan papir da je dete uopšte rođeno, zadrugarka i njen tadašnji partner, Dragan Aca Bulić, smatraju da je njihova naslednica i dalje živa.

"UKRALI SU MI BEBU, GODINAMA TO SUMNJAM" Ani Ćurčić rekli da joj dete sa Acom Bulićem PREMINULO, on i dalje tvrdi da je ŽIVO! ŠOK!

Foto: TV Pink, Pixabay, ATA Images

Javnost je ostala zatečena kada je Ana Ćurčić u "Zadruzi" otkrila da je njeno prvo dete, koje je dobila sa Draganom Acom Bulićem, umrlo nakon samo osam dana, ali kako nikada nije dobila bilo kakav papir ili potvrdu da je dete uopšte rođeno ili da je preminulo, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića sumnja da joj je beba ukradena.

Naime, kako je Ćurčićeva istakla u rijalitiju, Bulić je bio njena prva i najveća ljubav, iz koje se rodila Aleksandra, za koju oboje sumnjaju da je živa.

Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, za koju su mi rekli da je posle osam dana umrla. Zvala se Aleksandra, to je bilo sa mojim prvim momkom, koji je moja najveća ljubav i to dete je bilo rođeno iz ljubavi. Imala sam 19 godina. Nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili ništa da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da je sahranimo... Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa - otkrila je Ana, pa dodala da i njen tadašnji partner, Aca Bulić, i dan-danas misli da je to dete živo:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić kroz suze priča o prvoj bebi

On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano... Samo su došli i rekli da je umrla, ali mi godinama sumnjamo da je ona ukradena. Da ga pozovem sad u pet ujutru, pomogao bi mi, kao i ja njemu, možda je ovo prilika da saznamo šta se tada desilo i da li je naše dete živo - istakla je Ćurčićeva s knedlom u grlu u "Zadruzi".

Podsetimo, Ana je neposredno pre svog ulaska u rijaliti "Zadruga" na društvenim mrežama podelila sliku sa poznatim beogradskim biznismenom Draganom Acom Bulićem, ispod koje je napisala da je zapravo on njena najveća ljubav.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

07.02.2023 10:54

meni su ana i aca bili top i yao mi je mislim da je to bila prva prava jubav