NOVI NADIMAK ANĐELU ĆE DOVESTI DO LUDILA! Od Presvete, preko Helge, pa do SKANDALOZNOG poređenja sa NJIM!

Autor:

Zadruga

04.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnica se sve više srozava.

NOVI NADIMAK ANĐELU ĆE DOVESTI DO LUDILA! Od Presvete, preko Helge, pa do SKANDALOZNOG poređenja sa NJIM!

Foto: printscreen/Zadruga

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić našla se na meti osude javnosti zbog toga što je u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' postala ljubavnica Zvezdana Slavnića. Vrlo brzo je od najmoralnije stekla epitet najomraženije osobe u Beloj kući i devojke lakog morala koja je bez problema ušla u vezu sa zauzetim muškarcem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Još od pete sezone zadrugari, ali i gledaoci su joj davali brojne nadimke, te je tako bila ''Presveta'' i ''Helga'', a ove sezone je dobila nadimak za koji mnogi tvrde da joj najbolje pristaje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić ima novi nadimak

Naime, zbog činjenice da uporno čeka Slavnića, njene opsednutosti njim, kao i histerija, suza i pretnji da će pobeći sa imanja, dobila je nadimak ''Bebica iz Đenovića'', aludirajući da je kao Nenad Macanović Bebica, bivši dečko Miljane Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.02.2023 16:46

A nadimak narodu, narod je bolesna stoka, retardiran, svaka vlast ga jebe, a narod kliče vlasti, zato kazem NARODE STOKO BOLESNA, LEBA NEMATE DA JEDETE, A KRIMINALCI I MANIPULATORI VAS JEBU U MOZAK, A VI HELGA, BEBICA I OSTALI MENTOLI, ŽIVEO VUČIĆ