ORALNO GA ZADOVOLJAVA, NE OPERE ZUBE I NE OKUPA SE! Vladimir Tomović BRUTALNO spustio Anđelu, pa opleo po Ani: Izrežirana priča! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.02.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović žestoko je opleo po ženama Zvezdana Slavnića.

ORALNO GA ZADOVOLJAVA, NE OPERE ZUBE I NE OKUPA SE! Vladimir Tomović BRUTALNO spustio Anđelu, pa opleo po Ani: Izrežirana priča! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović bio je gost emisije ''Porodice zadrugara'' gde je komentarisao trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' i tom prilikom žestoko opleo po zadrugarima, ali i Ani Ćurčič i Anđeli Đuričić.

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ''izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz'', ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula - priča Tomović, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao ova žena mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Vladimir nije imao lepe reči ni za Anđelu Đuričić.

- Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju ne opere zube, ne istušira se posle se*sa, mnogo je gore biti neuredan nego imati se*s, ali ženo božija bar se uredi posle svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

04.02.2023 18:28

bravo tomovicu bravo sve istina