ANĐELINI RODITELJI PRODAJU KUĆU ZA 390.000 EVRA! Od BRUKE napuštaju Herceg Novi!

Autor:

Zadruga

04.02.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji ljubavnice ne izlaze iz kuće od sramote.

ANĐELINI RODITELJI PRODAJU KUĆU ZA 390.000 EVRA! Od BRUKE napuštaju Herceg Novi!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić najveće je iznenađenje šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' i to ne samo javnosti, već i njenih roditelja i prijatelja. Kako se spekuliše oni od sramote ne napuštaju porodični dom, ne viđaju nikoga i očajni su zbog ponašanja ćerke. Zbog svega toga, odlučili su da prodaju kuću i to za 390.000 evra, prenosi Informer.

- Ni u najluđim snovima nismo mogli da poverujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u "Zadruzi", nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže! - priča komšija za pomenute medije i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić obrukala je porodicu

- Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gde će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam!

Javnost bruji i o tome da su se Anđele odrekli i roditelji, dok njen komšija kaže da to nije istina.

- Oni to nikada ne bi uradili! To su mi potvrdili i neki naši zajednički prijatelji. Videćemo šta će se desiti kada izađe iz rijalitija... - priča on i dodaje da se Anđela nakon izlaska iz pete sezone ''Zadruge'' veoma promenila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić se neće vraćati u Crnu Goru

- Video sam je nekoliko puta prošlog leta, nije više to ona naša Anđela... Dobila je krila, popularnost joj je udarila u glavu. Zbog cele ove situacije mislim da se više neće vraćati u Crnu Goru, nastaviće život u Beogradu. Ovo je malo mesto i specifična sredina, svesna je da bi je ljudi osuđivali i mislim da to ne bi mogla da podnese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ja

04.02.2023 18:54

Dolaze da kupe stan u Beogradu na vodi? Ili da daju pare novom zetu da se "izvadi" iz dugova.