ČOVEK-MONSTRUM! SLAVNIĆEVE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Anđela neće roditi dete, makar ga ja čupao iz utrobe!

Autor:

Zadruga

02.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nabeđeni kriminalac ubeđivao je bivšu nevenčanu suprugu Anu da ni po koju cenu neće dozvoliti da mu ljubavnica podari naslednika.

ČOVEK-MONSTRUM! SLAVNIĆEVE REČI LEDE KRV U ŽILAMA: Anđela neće roditi dete, makar ga ja čupao iz utrobe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Zvezdan Slavnić u toku razgovara s nevenčanom suprugom Anom Ćurčić rekao je da sigurno neće dozvoliti ljubavnici Anđeli Đuričić da rodi dete i da će, ako bude želela da iznese trudnoću, on da joj iščupa plod iz stomaka. Slavnić je šokirao i Anu i ostale zadrugare kad je rekao da ne želi dete iako je mesecima uživao pored Anđele, koju u poslednje vreme sve više šikanira zbog toga što se sada kaje jer je prevario Anu.


- Ana, ti si bila moja životna kočnica i sad više to nemam. Ne znam šta ću da radim kad je u pitanju Anđela, ali sada, kada si u rijalitiju, ne mogu više ništa. Ne znam kako da ispravim ovo što sam uradio, nema nazad, ali mogu da probam da ispravim neke stvari - počeo je Slavnić, a Ana ga je prekinula:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 


- A šta ćeš da radiš ako je ovo dete zatrudnelo? Je l' si svestan šta ste radili pred svima? Da su kamere sve snimale i da si, verujem, svestan da s njom možeš da dobiješ dete?


Zvezdan je tad počeo da besni onako kako samo on ume, pa je Ana ostala u šoku posle onoga što je rekao.


- Samo da budem jasan, mene je Anđela terala da joj napravim dete. Pričala mi je da uradim ono, znaš ti na šta mislim. Nisam hteo, ali me na kraju ubedila. Svakako ima da je vodim da abortira ako bude došlo do toga da ostane u drugom stanju. Ne želim dete, imam pravo na to! Ako bude potrebno, mogu i ja da joj ga iščupam iz stomaka! Neću probleme, neću da se zarobim s njom. Ona, ako je pametna, shvatiće da je kiretaža najbolje rešenje. Neću sad da brzamo, mislim da nije trudna - pričao je Slavnić, pa dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 


- Nerviram se jer nisam hteo da odemo toliko daleko. Mi se malo poznajemo, ali imali smo nešto. Kad sam opet tebe video, bilo mi je jasno da je Anđela niko i ništa u mom životu.


Ana je tad Zvezdanu pokušala da objasni da je morao da zna šta radi i treba da bude spreman na posledice.


- Ti imaš skoro 50 godina. Morao si da budeš svestan svojih dela, svega što si radio. Ne možeš da se ponašaš kao dete, Zvezdane, govorimo o ozbiljnim stvarima. Ti kao da nisi svestan šta si radio. Ne može neko dete da te natera da svršiš u nju i misliš da neće biti posledica. Molim te, urazumi se, ovo nisi ti, ne zna šta ti se dešava - pričala je Ćurčićka.


Anđela: Zvezdan laže da neće dete sa mnom


Đuričićka je u izolaciji prokomentarisala da joj nije jasno zbog čega Slavnić Ani plasira priču da ne želi dete s njom kad se dobro seća o čemu su ranije pričali.


- U slučaju da sam trudna, oboje smo govorili da to želimo, to nije neka tajna. Rekli smo da bismo bili ponosni roditelji i da bi dete imalo sve za divan život. Otvoreno smo radili na tome, ništa nije bilo slučajno. Primetila sam da Zvezdan namerno plasira drugu priču kod Ane jer i dalje nije siguran u emocije. Misli da ja ne primećujem šta radi, ali uvek kad pričaju, odvoje se negde da ja ne čujem šta je tema. On bi hteo dete sa mnom, to znam, ali je poenta što kod nje priča da ne bi. Vrlo dobro znam koji su bili naši planovi. Ako se desi da sam u drugom stanju, moja odluka bi bila da zadržim dete. Ne zanima me kako se otac ponaša, ja znam da bih bila najbolja majka na svetu - rekla je Anđela na ivici suza.



Zaratile bivša žena i ljubavnica na krv i nož


Zvezdanova bivša žena Ana i ljubavnica Anđela zaratile su do te mere da ih je obezbeđenje razdvajalo. Ana je, po običaju, vređala Anđelu, a ova joj je prvi put odgovorila, pa je nastao haos.


Ana: Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidela nego ova glupača.


Anđela: Pa da je Zvezdan bio srećan, ne bi vas, gospođo, varao.
Ana: Svaki muškarac vara, da se razumemo.


Anđela: A sad svaki vara. Ako ćemo tako, sa svim argumentima da razgovaramo. Ako se ja komentarišem, svi ćemo da se komentarišemo.


Nakon toga Ana se Anđeli unela u facu, što je Crnogorku izludelo, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Caca

02.02.2023 23:31

MONSTRUM NE ZASLUŽUJE NOVO DETE!

Marko

03.02.2023 06:48

Ubica bi i dalje da ubija. Da mu opet tata pomogne za minimalnu kaznu.

Samo vi glasajte

03.02.2023 07:26

Gluposti za narodne mase sa IQ 89, citaj funkcionalne debile.