"BAR TE JE NAUČIO DA SKAKUĆEŠ" Ana brutalno ponizila Anđelu pred zadrugarima, ona od sramote NAPUSTILA Belu kuću u suzama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelu Đuričić pogodile su reči Zvezdanove bivše partnerke, Ane Ćurčić.

"BAR TE JE NAUČIO DA SKAKUĆEŠ" Ana brutalno ponizila Anđelu pred zadrugarima, ona od sramote NAPUSTILA Belu kuću u suzama! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pričao je sa Anđelom Đuričić o njenoj izjavi, a potom joj je Ana Ćurčić presekla sa pitanjem. Mlada Crnogorka nije mogla da izdrži pritisak, te je u jednom trenutku napustila Belu kuću.

- Dala je odgovor '' Za kakvu ljubav'', ništa samo to - rekao je Zvezdan.

- Je li možeš da budeš realan i da me saslušaš? Ne mnogu sama za dvoje! Da lelujaš po kući, da te čekam ja tamo. Kuda to vodi?! Ne pokazuješ mi snagu za dalje. Ti ne znaš šta hoćeš - kazala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svađa Zadruga 6

- Neka kaže šta sam njoj rekao pre tri dana, došao sam kod Ane koja me je oduvala itd. Neka kaže šta sam joj rekao i objasnio, ona se složila sa tim. Poenta je da je tu Ana neka vam kaže - rekao je Zvezdan.

- Šta ja sama da radim, ne mogu sama! Imaju njih dvoje nerasčišćene račune, ona je tu a mi treba da budemo zajedno - dodala je Anđela.

- Nemamo mi šta da rasčišćavamo! Šta god da sam uradio, u startu sam rekao da ne mogu da se držim sa njom za ruke - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić svađa Zadruga 6

- Njihovo je šta treba da pričaju, nemam ja šta da se mešam u njihov brak - dodala je Anđela.

- A sad smo u braku, ne bi ti dozvolila da se umešaš u naš razgovor. Dosta si dozvolila sebi večeraš, ponašaš se nenormalno! Odakle ti devojka momenat da se boriš za njega, a ja sam došla ovde! Hajde malo ućuti. Zvezdane, je li realno da si ovo mogao da slušaš tri i po meseca? Devojko, sa tobom ne može niko da bude tri dana, bar te naučio da skakućeš - rekla je Ana, a Đuričićeva je napustila Belu kuću u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić plače Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastakvu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

31.01.2023 07:38

Kao što ja vidim skakuću obe oko Zvekija! Kako onda ništa ne valja?!

tito

31.01.2023 09:23

svingerski par dobio priliku da se legitimno iživljava nad đetičkom i još da zaradi