"MOLILA SAM SE DA JE NE ŠUTNE U GLAVU" Kuma Ane Ćurčić otkrila sve o njenoj AGONIJI i Zvezdanovoj torturi pre "Zadruge": Kriminalac u pokušaju!

Autor:

Zadruga

30.01.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Ane Ćurčić ogolila dušu nakon njenog ulaska u "Zadrugu" i iznela prljav veš iz njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

"MOLILA SAM SE DA JE NE ŠUTNE U GLAVU" Kuma Ane Ćurčić otkrila sve o njenoj AGONIJI i Zvezdanovoj torturi pre "Zadruge": Kriminalac u pokušaju!

Foto: printscreen/youtebe.com

Ana Ćurčić, nekadšnja partnerka učesnika "Zadruge" Zvezdana Slavnića, u petak veče uselila se u Belu kući i postala deo rijalitija, gde se nakon pet meseci od preljube konačno suočila oči u oči sa svojom velikom ljubavi. Nakon njenog ulaska, Anina kuma Milena Kačavenda oglasila se za medije i otkrila šokantne detalje iz njihovog odnosa, kao i da se plašila da Zvezdan ne nasrne na njenu drugaricu, kao što je ranije već imao običaj.

- Biti njena prijateljica u ovom trenutku je zaista teško, s obizom da sam sa njom prošla sve te neprospavane noći. Gledali smo sliku i prizor horora, užasa! Čovek je pošao po jedno, a u međuvremenu postao ozbiljan rijaliti igrač. Ovo što mi gledamo na televiziji, to nije Zvezdan Slavnić. Ana je ozbiljna žena, školovana, elokventa, majka dvoje dece, krajnje vreme je da se ogoli istina - istakla je Milena na samom početku, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić Zadruga 6

- Ana je uvek imala toleranciju za njega, ona je žena koja je stajala iza njega sve ove godine. Ja sam putovala sa njom na neka njegova suđenja u Švajcarsku, jer ja govorim nemački i po zakonu je imao prava da ima prevodioca, a Ana ne govori nemački. Nosila mu je pakete, obilazila ga je svake nedelje, gledala mu je bolesnu majku, koja se trenutno nalazi u domu... Zaista je bila tu za sve! On je ušao da bi napravio nekakav legalan novac i kako bi njjima obezbedio neki bolji život, kad ono, budimo se svi, a on jeb*č - presretač! Bili smo frapirani kada smo gledali sve te scene čoveka koji ima ćerku od 18 godina, pa Anino dvoje dece koji su Zvezdana prihvatili kao oca i živeli sa njim u kući, svi oni naprasno gledaju čoveka koji polni organ briše vlažnom maramicom - govori Anina kuma u jednom dahu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Vidite i sami da je žena prepadnuta, ljudi su preplašeni, on ih postrojava, njoj preti ako bude iznela neki prljav veš... Pa, druže, šta si mislio kad si ušao?! Predstavio je ženu kao budalu, pa zar ona sad nema pravo da obezedi sebi i svojoj deci bolju budućnost za sve ove godine koje je bacila za jednoj idiota? Gledala je sebe kao njega, prošla je razne faze, on se iz Švajcarske vratio kao drugi čovek, počeo je da pravi ozbiljne probleme. Videli ste njegovu ludačku šetnju po kući. Šta bi bilo da su napolju u četiri zida? On u ovom trenutku igra na kartu Anđele i ove Aleks, vrlo ciljano, samo da se spasi i ostane unutra. On je uplašen Ane, a mene kad bi video, mislim da bi doživeo srčku! Znala sam da će primeti njegovo nasilničko ponašanje, kako bi je zastrašio i zapušio joj usta, ali ona nema straha. Ja sam se bojala da je ne šutne u glavu, kad je šetao po stolu, međutim, nasilnik je vrlo mudar i po prvi put u životu toliko proračunat, jer zna da će dobiti šut-kartu i plaćati penale, jer relano nema gde da izađe. Beogradski kriminalac u pokušaju, fudbalski klub "Prošlost", tu bih ga svrstala - zaključila je Milena za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić Zadruga 6

Podsećanja radi, Ana se odmah po ulasku suočila sa Zvezdanom, ali i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, a o njihovim žestokim obračunima koji su usledili danima bruje svi regionalni mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading