SLAVNIĆEVA ŽENA I LJUBAVNICA OČI U OČI! Ana iznela šok informacije o Anđeli, odmah je IZREŠETALA: Nisi bila samo sa DVA muškarca! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo suočavanje Ane Ćurčić i Anđele Đuričić nakon njegog ulaska u "Zadrugu".

SLAVNIĆEVA ŽENA I LJUBAVNICA OČI U OČI! Ana iznela šok informacije o Anđeli, odmah je IZREŠETALA: Nisi bila samo sa DVA muškarca! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Instagram

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Nakon ulaska Zvezdanove bivše nevečane supruge, Ane Ćurčić, nastala je čitava bura na društvenim mrežama. Nakon prvog suočavanja Ćurčićeve i Slavnića strasti se nisu smirivale. Sada je na red došlo i suočavanje Anđele i Ane po prvi put nakon njenog ulaska.

Voditeljka je postavila Anđeli pitanje zbog čega izbegava Anu, na šta je Đuričićeva odgovorila sledeće:

- Ne izbegavamo se mi, ja izbegavam nju. Ukućani misle da sam ja luda, ali nisam. Ja nemam šta da kažem toj ženi. Moram da je pogledam u lice, do kraja ove Zadruge. Sramota me je i neprijatno mi je. Može da mi kaže šta god hoće, prihvatam svaku uvredu. Neću joj uzvratiti. Opravdanje za ovo ne postoji - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

- Ja na ovu devojčicu nisam ljubomorna. Ona je meni jedna jadna slika kako neko ne treba da izgleda. Ono što se ona predstavila u "Zadruzi 5" je čista laž i blef. Zvezdan je gledao tu sezonu, nikada nismo komentarisali ko je kakav. On je meni između redova rekao da je ona fina, čedna i poštena, meni nije. Scena sa Matejom, do Mateje ćemo tek doći. Moraš da se strpiš za mesec, dva, tek ću tada da te rešetam. Ne treba da lažeš Zvezdana, da si bila samo sa dva muškarca, treba da mu se izviniš sada - rekla je Ana.

- Ja sam imala dva momka koji mogu sada da se oglase. Nikada se nisu oglašavali. Ja znam ko sam i šta sam - dobacila je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

- Ti ne znaš ko si i šta si - dodala je Ana.

- To što vam se javio neki Mateja, Petar apsolutno me ne zanima. Neću dozvoliti da se na mene baca mrlja - kazala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prvo suočavanje Anđele Đuričić i Ane Ćurčić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading