NEKO MOŽE DA PADNE MRTAV! PLAŠIM SE, ZVEZDAN JE NEURAČUNLJIV: Necina majka progovorila nakon što je Slavnić nasrnuo na njenog sina!

Autor:

Zadruga

24.01.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško joj pada!

NEKO MOŽE DA PADNE MRTAV! PLAŠIM SE, ZVEZDAN JE NEURAČUNLJIV: Necina majka progovorila nakon što je Slavnić nasrnuo na njenog sina!

Foto: RepublikaTV

Žestok okršaj obeležio je jučerašnji dan u “Zadruzi” kada je Zvezdan Slavnić nasrnuo na Nenada Lazića Necu, a celom haosu doprineo je i Miljan Vračević koji je stao u odbranu Slavnića.

Ovim povodom oglasila se Necina majka, Julijana Lazić.

- Pogodilo me je zaista, ovo je drugi put. Očekujem da neko padne mrtav jednom. Ne mogu da ustanem iz kreveta. Juče sam plakala ceo dan- rekla je uznemireno za “Blic” i nastavila:

Neca je Slavniću trn u oku jer ga komentariše i kaže sve kako jeste. Slavniću je cilj da zabrani svakom da ga komentariše i govori loše o njemu. Ko je on pa da Neca ne može da ga komentariše?

Republika

Foto: Facebook

Julijana i Neca Lazić

Kako ističe, plaši se za bezbednost svojih sinova, te je uveliko spremila tužbu protiv zadrugara Zvezdana i Miljana.

- Normalno, plašim se da će se ponovo desiti. Taj čovek je neuračunljiv. Njegov otac ga brani, sramota! A ja svoje sinove da ne branim? Jedan može da padne mrtav uskoro. Čovek od četrdeset i nešto godina naleće na decu od dvadeset- kaže i dodaje:

- Da, naravno. Podnosim tužbu jer stvarno juče su mi se noge odsekle. Neću da brinem za svoje sinove. Angažovala sam advokate. Rečeno mi je kad da dođem za Beograd. Pripremila sam sve. Svi komentari su pozitivni koji dolaze na račun mojih sinova. Mene su juče svi zvali, podržavaju ih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan nasrnuo na Necu Lazića

Naglašava da je posebno pogađa što čak ni produkcija ne reaguje na nasilje i prozivke ukućana na račun blizanaca.

- Niko ne reaguje, čak ni na uvrede na račun nacionalnosti. Nijedne kazne nema. Ja sam moje sinove od Boga isprosila. Za Slavnića nema pravila tamo- kaže Julijana pa otkriva da li je razmišljala da uđe u Belu kuću i zaštiti sinove:

- Nisam razmišljala o ulasku, ali kada bih ušla, da vidim da li bi na mene nasrnuli tako.

Pola njih je trebalo na robiju, ili da budu osuđeni. Oni ne znaju i ne razumeju neke reči koje im moj Neca kaže. On je za njih pismen. Ko tamo od njih ima školu?

Julijana se osvrnula i na Ivana Marinkovića i njegovo nezadovoljstvo što nije dobio veći budžet.

- Ivan Marinković je đubre jedno. Što bi njemu morao da da veći budžet? On je dao budžete onako kako je mislio da treba i tu nema ništa loše. Svakom je rekao istinu u lice. Gledam sinoć, niko od ovih što su dobili veliki budžet ništa lepo nije rekao za Necu. Oni su ljubomorni što je Neca dobio mesto vođe- priča Lazićeva i za kraj oštro osuđuje ponašanje Zvezdana Slavnića prema devojkama u vili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i zadrugari

- Njega se plaši i Anđela, a i Aleksandra. Čovek maltretira devojke tamo. Najbolje intimni film da se snimi. Preporučujem to njemu i Anđeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

24.01.2023 15:05

Može li dalje od dna? Može!