ALEKS I ANĐELA SU LJIGE! Viki Mitrović URNISALA LJUBAVNICE: To može NEURAČUNLJIVA osoba!

Autor:

Zadruga

17.01.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija žestoko udarila po bivšim cimerkama.

ALEKS I ANĐELA SU LJIGE! Viki Mitrović URNISALA LJUBAVNICE: To može NEURAČUNLJIVA osoba!

Foto: ATA Images

Viki Mitrović

Starleta i bivša zadrugarka Viktorija Mitrović proslavila se učešćem u "Zadruzi 4", u kojoj je bila cimerka s Anđelom Đuričić, o kojoj je sada iznela iskreno mišljenje. Mitrovićka je udarila na Anđelino lažno predstavljanje prošle sezone, pa je istakla da joj je drago i da se sladi time što je pokazala pravo lice najmoralnije ljubavnice u rijalitiju.

- Čovek oženjen, ja se smejem na to, toliko mi je drago. Prošle godine je sebe predstavila da je ne znam ni ja šta, svako je pokazala sada pravu sliku. Ona je uspela da se isfolira, ja sam imala svoje mišljenje, najdraže mi je od svega jer se na kraju obistinilo sve ono što je Marko govorio za nju, da se folira, da ko zna kakva je napolju. Ja se sada smejem tome jer je dosta komentara vezano za nju i prošlu sezonu šta su pričali, a evo kako je sada sve pokazala. Meni je sve jasno sada, meni je logično da uđu u sezonu i naprave haos. Ja, kada bih ušla, pokazala bih drugu stranu. A ne da uđem u prvu sezonu, budem med i mleko, a onda uđem u sledeću sezonu i sve ukanalim. To može da uradi neuračunljiva osoba, ne znam da li se zaljubila, mislim da i ne igra rijaliti, nego želi da dođe u prvi plan. Možda računa da je ovo dug vremenski period - priča Viktorija, pa se dotakla i Aleksandre Nikolić.

Foto: St/N. Pančić

Viki Mitrović o Anđeli i Aleks

- Pa Aleks i ja smo imale dosta bolji odnos nego sada kakav bismo imale. Neću da je napadam jer to je Aleks. Ono što je bila u prošloj sezoni, nije to, to, sada se pokazalo ko je i šta je. Naravno da će pasti na njegove šlagere, Car će vrteti taj kokošinjac. Ne znam da li ima tu emocija, ona je imala emociju prema Dejanu, zaljubljenost i kako je ovo čudno?! Nije čudno, mi je znamo i spolja i iz prethodnih sezona, nismo mogli da očekujemo nešto drugačije. U principu, Aleks i Anđela su se pokazale kao ljigave osobe zbog tih postupaka. Ona sada nije zaljubljena, Filip joj se sviđa fizički, ima strast, kada zna da iskoristi pametno, to je retkost, posle sve pređe u toksičnu vezu - završava priču Viki.

Robert me i dalje voli

Viktorija Mitrović dotakla se i svog odnosa sa bivšim suprugom Robertom Mitrovićem.

- On je toliko ispljuvao sebe i svoje dete, pa na kraju i mene, šta reći. Shvatio je da će se uvaliti u problem, onda je na kraju pobegao. Nije mi se javio, imali smo suđenje pre mesec dana, ali se nije pojavio, pa me je tužio za starateljstvo, gde se opet nije pojavio. Ti šlageri koje on priča nemaju veze s vezom. Meni ne pada napamet da se ubeđujem s njim. To je jedina osoba koju sam ja tužila. On je opsednut sa mnom, ja dovedem dete, on priča sa mnom šta sam ja obukla, s kim sam ja, on mene i dalje voli - tvrdi Mitrovićka.

Foto: St/N. Pančić

Viki Mitrović o bivšem mužu Robertu

Osmakčić je uterao Šaviji, pa je šutnuo

Viktorija Mitrović potvrdila je pisanja Rijalitija da je Marko Osmakčić, njen bivši momak, izbacio iz stana Natašu Šaviju.

- Oni nisu bili u vezi, koliko ja znam, da jesu bili u vezi, to bi sada bilo ozbiljno. Oni se nisu krili, Marka boli uvo, što da ne, kao i svaki drugi muškarac. Ja ne bih pričala na temu nje, ne želim da joj dajem na važnosti. Ja ne molim fudbalski klub da pobedi da bi ih zadovoljila. Ne sumnjam da joj je s Markom seks bio dobar, svaka bi da bude s njim, ja vam dajem odobrenje. Neću reći da je isterao, ali ću vam reći da joj je uterao, bilo joj je top. Fudbaleri, teniseri... Što da ne, može se... Bili su i košarkaši, Janjuš je košarkaš. Ja sam tako načula, ako nije, ja se izvinjavam - završava Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading