PRVA LEZBO AKCIJA U ZADRUZI! Matora i Anita se dohvatile i prepustile strastima, izolacija odzvanjala od divljih zvukova! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prvi put da se dve devojke ovako javno dohvate pred kamerama.

PRVA LEZBO AKCIJA U ZADRUZI! Matora i Anita se dohvatile i prepustile strastima, izolacija odzvanjala od divljih zvukova! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon varnica koje su sevnule između Jovane Tomić Matore i njene cimerke Anite Stanojlović, zadrugarke su se prepustile strastima i ispod pokrivača se žestoko "dohvatile".

Naime, Matora i Anita su se osamile u rehabu, nakon čega su se potpuno prepustile strastima ispod pokrivača. Dok su ispod pokrivača razmenjivale nežnosti, ali i još ponešto, u rehab je uletela Aleksandra Nikolić, koja se pravila kao da se ništa ne dešava i uredno legla na dušek do njih.

Dok je rehab odzvanjao od uzdaha, jorgan se tresao, Matora i Anita nisu marile za kamere koje su uspele da ih usnime i gole. Na kraju snimka vidi se Anita koja posle vrele akcije navlači donji veš, nakon čega je i zapalila cigaretu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Danica

11.01.2023 17:43

Auuuu,ova anita je težak skot,za matoru se već zna,ali ova balavica je težak ološ,ima dete ,dr.....ina odvratna. Gdje nadju ovakve skotove??? TERAJTE to napolje .

Vujošević Dragoje

11.01.2023 19:09

@Danica - Stavreci ,dro.etina kaoni Ana . Stavreci . Ista go.na . Mrss

Nata

11.01.2023 17:56

E sad vi novinari iz Republike.rs kad budu bila pitanja, istrkeljajte molim vas ovu besramnu balavicu anitu, a onda i ovu andjelu koja je kako pišu u tajnoj vezi sa carem,dr.....ina obična, i o svim njihovim planovima kako da urnisu Zvezdana ,bednici i ološ !!!! Muka mi je od tih prevaranata,pogotovo ove lažljive crnogorske ku.....ine, pravi se naivna,a km i km su za njom .