"TI NE MOŽEŠ DA SHVATIŠ DA ŽELJKO NOSI IVANOVU KRV!" Žestok okršaj Miljane i Zole sa Marijom zbog Marinkovića - drama uživo u emisiji, pale žestoke prozivke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić sukobila se sa ćerkom Miljanom i njenim trenutnim partnerom Lazarom Čoilićem Zolom.

"TI NE MOŽEŠ DA SHVATIŠ DA ŽELJKO NOSI IVANOVU KRV!" Žestok okršaj Miljane i Zole sa Marijom zbog Marinkovića - drama uživo u emisiji, pale žestoke prozivke! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

Opšte je poznato da Marija Kulić ne podržava ćerkine odluke, kao ni njen ljubavni izbor, te koristi svaku prililiku da joj sugeriše na njene loše izbore, a sada je upravo zbog toga izbila prava svađa, i to u živom programu kod Ognjena Amidžića.

Naime, Miljana je morala da prizna da li u Beloj kući postoji neko ko je njen tip, a da to nisu Zola, Ivan ili Bebica, koji su takođe bili gosti u "Amidžiju".

- Da oni ne postoje, zaista nijedan nije moj tip. Daleko bilo da je Marko Marković, sa njim sam se samo ljubila iz inata. Glumili smo. Ni fizički nije moj tip. Kad vidim koliko su u nekim situacijama odvratni, zaista nijednog ne bih odabrala - rekla je Miljana, a onda je Zola dobio pitanje da navede jednu situaciju kad je ispao baš pametan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Amidži šou

- U mnogim situacijama mi se desi da ispadnem pametan. Danas smo imali neki porodičan sastanak. Miljana je danas ušla bespotrebno u konflikt, Ivan može sam sebe da odbrani. Sprečio sam je da nastavlja da se raspravlja zbog Ivana, uradio sam pametnu stvar - rekao je Zola.

- Ti ne možeš da shvatiš da njen sin nosi njegovu krv. Ako ga neko napadne, i ja ću da odreagujem. Ne samo Ivan, nego niko nije dužan da dođe u rijaliti i da trpi neke napade. Čovek je uradio šta treba. I dok nismo izgladili odnose kad god sam gledala da je s bilo čije strane povređen, bilo mi je žao, jer je on njegov otac - rekla je Marija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Kulić Amidži šou

- Ja ne znam što ti gubiš vreme. Opet igra rijaliti i vodi neke priče - odbrusila je Marija Miljani zbog Zole.

- Isto kao i ti mama - zapušila je Miljana Mariji usta.

- Žena se istripovala da je u rijalitiju sada, za crnim stolom - rekao je Zola.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lazar Čolić Zola Amidži šou

- Nema potrebe da nastavljamo ovu priču - poručila je Miljana majci u emisiji "Amidži šou".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading